Wunda Chair

15.099,00 kr.

Wunda Chair beskrivelse

Wunda Chair er en polstret træstol designet og konstrueret af CH Pilates i San Diego, Californien. Det er en meget alsidig træningenhed, der tilbyder et bredt udvalg af øvelser for hele kroppen. Stolen er lavet af skumgummi polstret træ med rustfrit stål for stabilisering. Den indeholder justerbare håndtag, justerbare pedaler, lumbal støtte og hestehale piling for bevægelsesområdet. Dens fleksibilitet tillader brugeren at omforme stolen til en række forskellige øvelser, såsom crunches, dips, push-ups, TRX-øvelser og meget mere.

Wunda Chair ulemper

Der er flere ulemper ved brug af Wunda Chair. For det første kan personer med ikke så stærke overkropper opleve at stolen er svært kraftigt bygget. Den tungvægtige konstruktion kan gøre det vanskeligt for dem at skifte stoleposition hver gang det er nødvendigt. Derudover kan de ældre mennesker selv finde det for udfordrende at justere det store antal knapper og nærmest manuelle indstillinger på produktet, som kræves for at få den korrekte støtte fra lejlighed til lejlighed.

Fordele Wunda Chair

Wunda Chair har en række fordele. Det er et stort omkostningseffektivt træningsredskab, der har fokus på ryg, balder og styrke. Det kan let tilføjes til en almindelig træningsrutine i stuen, så man ikke skal ud af huset for at træne. Ved hjælp af flyttergrep anvendes forskellige former for modstand for at give en komplet øvelse for hele kroppen. Wunda Chair understøtter core stability eller muskelkontrol af midterafsnittet, som er nødvendigt for mange øvelser. Derudover kan brugerne vælge mellem erhvervede øvelser for at forbedre fleksibilitet, balance og koordination, da det har en biokinetisk teknik der hjælper med at øge disse egenskaber. Udregninger som et regelmæssigt træningsprogram med Wunda Chair kan redusere risikoen for skader og sikre generel velbefindende.

Hvad folk siger i anmeldelser om Wunda Chair

Mange mennesker synes, at Wunda Chair er et nyttigt og praktisk fitness-redskab. Detres fedeste funktioner er dens robuste konstruktion, høje kvalitet materialer og fleksible styrke træningsmuligheder. Mange anmeldere bemærker også, at det er let at montere og har et godt greb. Andre bemærker, at det giver en god følelse af balance, der muliggør funktionelle bevægelser, som forbedrer styrken og fleksibiliteten. Generelt har det været et kunstigt redskab med fantastiske ydeevne.

Hvor kan man købe Wunda Chair

For at kunne købe Wunda Chair produktet i Danmark, kan man gå til hjemmesiden https://www.denintelligentekrop.dk/wunda-chair. Herfra er der flere muligheder for bestilling af produktet. Man kan shoppe efter en enkelt stol ved at vælge den ønskede farve og også købe et sæt med to stole. Derudover er der også mange tilhørende produkter, som kan købes, ligesom Wunda Chair pad-og bælteadd-ons. Leveringstiden er normalt 2-6 hverdage efter ordrebekræftelse. Desuden er der også mange forskellige betalingsmuligheder, herunder de vigtigste kredit-og debetkort. Eventuelle spørgsmål vedrørende bestilling, eller andre detaljer, kan rettes til kundeservice via e-mail.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wunda Chair”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15.099,00 kr.

15.099,00 kr.

SKU: 720609-Balanced Body Category:
By Pepe Butik
Logo