Wedge Til Reformer (Sort)

3.289,00 kr.

Wedge Til Reformer (Sort) beskrivelse

Wedge for reformer i sort er en leg at udforske, inspirere og opmuntre til, hvad du kan skabe med den. Enheden er 58 centimeter lang, 80 centimeter bred og 18 centimeter høj og vejer 3,6 kilo. Den er lavet af stødabsorberende gummi med et hudvenligt læder, der er beregnet til større styrke og holdbarhed. Det har lufthuller, der gør det let at transportere og opbevare, og et design, der sikrer, at det passer på alle typer reformerrør og kropsvægtstræning. Produktet er allergivenligt, fri for skadelige stoffer og er fremstillet uden brug af kemikalier eller skadelige farvestoffer.

Wedge Til Reformer (Sort) ulemper

Ulemper ved produktet er, at det er temmelig dyre sammenlignet med lignende produkter. Det vejer også ret meget og er kan ikke slås let ned eller opbevares. Desuden er det relativt groft i stoffet og skal håndskylles for at holde det rent. Endelig skal man være forsigtig, når man bruger det, da selve bøjleformen gør det vanskeligt hver gang forstørrelsen eller formen skal ændres.

Fordele Wedge Til Reformer (Sort)

Den Intelligente Krop Wedge for Reformers er en alsidig, fysioterapeutisk udfordrende træningsmåtte, der giver komfort og støtte. Med den erfarne bruger i tankerne, er måtten designet med indbyggede vinkler til at øge og oprette stabilitet og bevægelsesfølsomhed. Måttet er ideelt til yoga- og stretchingøvelser samt strækøvelser og piller. Soft-Touchmaterialet øger holdbarheden og komforten, hvilket muliggør alle former for træning. Den ergonomisk designede base har en række funktionelle vinkler til at skabe dybere stillinger, mens det smalle design giver mulighed for let lagring. Måtten er lavet af luftventileret 4-i-1 foameducarbon polymer, der giver støtte, komfort og smidighed ved selv de vanskeligste øvelser. Wedge for Reformers er let nok til at bæres, når forskellige sæt positioner skal skiftes tilbage til udgangspunktet.

Hvad folk siger i anmeldelser om Wedge Til Reformer (Sort)

Produktet har et flot design, er let at transportere og er meget praktisk til at have hjemme i træning. Muskelgrupperne laves med større kontrol og korrekte stillinger. Det er en god værdi for pengene.

Hvor kan man købe Wedge Til Reformer (Sort)

For at købe produktet skal man først besøge hjemmesiden. Her skal man trykke på tilføj til kurv knappen der er placeret midt på produktets side. Efter dette skal man udfylde en række personlige detaljer, herunder navn, adresse og betalingsmetode. Dernæst skal man godkende købsvilkårene og klikke på bestil, og købet er fuldført. Dergen vil man modtage en bekræftelse og leveringsoplysninger pr. e-mail.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wedge Til Reformer (Sort)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Wedge Til Reformer (Sort)
Wedge Til Reformer (Sort)

3.289,00 kr.

3.289,00 kr.

SKU: 552798-Balanced Body Category:
By Pepe Butik
Logo