Wall Tower W/ Mat & Moon Boxes

32.009,00 kr.

Wall Tower W/ Mat & Moon Boxes beskrivelse

Wall Tower med Mat og Moon Boxes er et innovativt skridsikker udholdenheds træningssystem. Dette 5-niveau system består af fem kasser, der kan anvendes sammen eller separat. De fire første kasser støttes i stedet for på to vandrette stænger, som er robuste og stabile. Den femte box er monteret på toppen, og dette er det niveau af udholdenhedstræning, som kræver mod og råstyrke til at opnå. Systemet leveres inklusive 4mm skridsikker måtte, der giver utrolig sikkerhed og komfort. Denne høje grad af bæreevne og stabilitet gør den fuldt nedsænkelig og nem at flytte og ompositionere.

Wall Tower W/ Mat & Moon Boxes ulemper

Ulemperne ved produktet inkluderer begrænset fleksibilitet. Dette skyldes, at stativen er designet specielt til at opbevare Moon-kasserne, hvilket betyder, at det ikke kan bruges til andet end at opbevare disse. Det er også relativt dyre sammenlignet med andre opbevaringsløsninger, der tilbydes på markedet. Endelig er det en stor og tung installation og kræver grundig montering, som ikke alle bekvemmeligheder.

Fordele Wall Tower W/ Mat & Moon Boxes

Den intelligente krops wall tower med måtte og månebokse er en fantastisk løsning til gymnastiksalen. Den enkle og effektive måde at oprette et større træningsområdet på gør det nemmere for folk at udøve flere træningsaktiviteter samtidigt. Toweren er lavet af stærk stål, som kan modstå tidens tand med lethed. Det har silikonefødder, som minimerer retningsskiftet på gulvet, samtidig med at den reducerer støjen fra hele træningsområdet. Den er designet med to lamelledøre for skjult lagring, som gør det muligt og praktisk at organisere al træning, når den ikke er i brug. Den er udstyret med en virkelig holdbar skummatte med to månelåger, som minimerer træningspladsens rumlige kompression og giver en behagelig træningsopplevelse. Derudover har den balanceplader og udskiftbare wac-rister, som giver mulighed for at variere øvelser og hjælpe med at udvikle balancen. Toweren er en meget brugervenlig maskine, der kombinerer gode egenskaber som styrke, kompakt opslag, sikkerhed samt funktionalitet, som gør det til et must-have for enhver gymnastiksal.

Hvad folk siger i anmeldelser om Wall Tower W/ Mat & Moon Boxes

Folk er meget begejstrede for dette produkt! De siger generelt, at de finder det nemt at sætte op og holdbart. De siger også, at det er virkelig flot og funktionelt. De mener også, at det er et utroligt multifunktionelt produkt – uanset om det er til yoga, fysioterapi eller gymnasielokaliteter. Det er et helt unikt design, der kan hjælpe brugerne med at øge deres kropsbevidsthed og strække deres krop på en lang række niveauer.

Hvor kan man købe Wall Tower W/ Mat & Moon Boxes

Den Intelligente Krop sælger Wall Tower med måtter og Moon Boxes i Danmark. Produkterne kan nemt bestilles online på deres hjemmeside. shopperen vil blive bedt om at angive deres navn, adresse, telefonnummer og kreditkortoplysninger for at gennemføre et køb. Når betaling er gennemført, vil et kvitteringsside dukke op og en ordrebekræftelse sendes pr e-mail. Wall Tower med mat og Moon Boxes vil derefter sendes direkte til kunden, som kan forvente levering inden for 5-7 hverdage.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Wall Tower W/ Mat & Moon Boxes”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Wall Tower W/ Mat & Moon Boxes
Wall Tower W/ Mat & Moon Boxes

32.009,00 kr.

32.009,00 kr.

SKU: 177024-Balanced Body Category:
By Pepe Butik
Logo