Trx Tactical Suspension Trainer

2.449,00 kr.

Trx Tactical Suspension Trainer beskrivelse

TRX Force Tactical Suspension Training Kit tilbyder alsidig træning med kropsvægt for alle brugere at nå sine personlige træningsmål. Kitet har alt hvad du har brug for, inklusive et TRX FORCE kit, en suspension ankermanchet, downloadbar træningsguide og et to års begrænset produktgaranti. Det er designet til at støtte op til 600 pund at give brugerne evnen til at variere bevægelser, intensitet og challenge sig selv, mens man får styrke og stabilitet. Det giver en mængde træringsøvelser med uendelige variationer, der kan hjælpe alle fra militæret, første respondenter og hverdagsfage til sportsfolk.

Trx Tactical Suspension Trainer ulemper

/TRX Force Tactical Suspension Training Kit er designet til at hjælpe med at styrke og tone muskler. Derudover kan produktet bruges til at øge din evne til at udføre funktioner og udholdenheds- og kropsbevægelsesmønstre. Ulempen ved produktet er dog, at det kun er velegnet til mennesker, der ønsker mere avancerede træningsrutiner eller dem, der har en god forståelse af fysioterapeutiske bevægelser. Derudover kræver det nogle forudgående kundskaber for at levere et effektivt træningsprogram. Det kræver muligvis workshop-instruktion, før det kan bruges optimalt. Desuden betyder det ofte, at det er dyrere end andre træningsprodukter på markedet.

Fordele Trx Tactical Suspension Trainer

TRX Force Tactical Suspension Training kit giver mulighed for at træne de dele af kroppen, som man ikke har adgang til i et traditionelt træningscenter. Det kan bruges til at udvikle styrke, balance, flexibilitet, koordinering og kondition. Det er nemt at montere og justere systemet så man nemt kan ændre øvelser. Derudover kan det sorteres og transporteres let og er velegnet til mange forskellige træningsmiljøer og situationer. Den inkluderede træningsapp giver en meget høj grad af fleksibilitet og variation og kan bruges af alle aldersgrupper. Det er også vigtigt at bemærke, at suspensionstræning ikke skaber meget støj, hvilket er ideelt for dem der træner hjemme.

Hvad folk siger i anmeldelser om Trx Tactical Suspension Trainer

/Praktisk, stærkt og let design. Let at setup og erstatter nemt komplekst udstyr. Holdningskorrigerende og øger bevægelighed og styrke. Giver mulighed for manipulation med mange forskellige vinkler og stillinger. God grundlæggende træning fodaftryk.

Hvor kan man købe Trx Tactical Suspension Trainer

TRX Force Tactical Suspension Training Kits kan købes direkte fra producentens hjemmeside. Når man lander på siden, skal man vælge det ønskede sæt og følge de nødvendige trin for at fuldføre ordren. Der er mulighed for at betale med kredit- eller debitkort samt PayPal. Når betalingen er gennemført, sender virksomheden pakken på adressen angivet i bestillingen. Levering vil normalt finde sted inden for 3-4 arbejdsdage.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trx Tactical Suspension Trainer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Trx Tactical Suspension Trainer
Trx Tactical Suspension Trainer

2.449,00 kr.

2.449,00 kr.

SKU: 847585006283 Category:
By Pepe Butik
Logo