Trx Multimount 6 M.

17.100,00 kr.

Trx Multimount 6 M. beskrivelse

TRX MultiMount er en unik løsning, der gør det muligt at træne alle typer øvelser. Brug den til push-ups, dips, saggy squats, chin ups, shoulder engagement øvelser og meget mere. Denne slimline TRX Suspension Trainer er let og kompakt og perfekt til hjemmetræning. Den har ikke behov for permanent installation og kan monteres hurtigt og enkelt ved hjælp af det 4-punkts monteringssystem. Designet med 4 øjer og 4 sløjfer, kan du nemt hænge det fra dørkarmen, loftet eller væggen. robust stålkonstruktion sikrer maksimal styrke og stabilitet. Dette system leveres sammen med 1x GRIP6 bæltet.

Trx Multimount 6 M. ulemper

Selvom TRX Multimount er et stærkt produkt, har det også nogle ulemper. For det første kræver installation af træplantager en professionel håndværker, hvilket kan være dyrt. Det er også meget voluminøst for en en almindelig Familie TRX. Derudover er opsætningen af produktet kompliceret, fordi brugerne skal måle den ønskede vinkel for at få det til at fungere korrekt. Endelig kræver produktet regelmæssig eftersyn for at sikre, at det stadig fungerer ordentligt.

Fordele Trx Multimount 6 M.

TRX Multimount byder på en række fordele, herunder det simple faktum, at du kan montere dit TRX kit når som helst, hvor som helst. Det hviler på et patenteret vægmonteringssystem med lue, der lader dig fiksere det lette, transportable træningsudstyr til væggen, loftet eller en anden overflade. Det betyder, at du kan spare masser af plads og har større fleksibilitet, mens du giver sig tid til hele kroppen øvelser fra ethvert hjemme- eller kontorområde. Monteringen er ligeledes særdeles nem, og man har derfor orginalproduktet til rådighed på ingen tid.

Hvad folk siger i anmeldelser om Trx Multimount 6 M.

Køberne siger, at det TRX Multimount er et yderst alsidigt produkt, der er designet til at tilpasse sig dine fitnessbehov uden begrænsninger. Det nemme at montere vægbeslag gør det nemt at installere på enhver væg eller stolpe for at skabe det ønskede miljø til din træning. Kraftige stropper og en stærk stålramme er blandt de mange kvaliteter, som brugerne har rost.

Hvor kan man købe Trx Multimount 6 M.

For at købe produktet bedes man gå til denintelligentekrop.dk for at se det store udvalg. Kortet burde have alle detaljer om produktet, som lokationer, priser, leveringsmuligheder og mere. På produktsiden skal man først lægge det ønskede antal produkter i kurven, så de er klar til bestilling. Derefter angiver man de forskellige oplysninger om betaling og levering, hvor man også har mulighed for at skrive sine personlige kommentarer. Når alt er godkendt, trykker man på den store Køb nu-knap og venter på ordrebekræftelse på emails. Produkterne skal derefter blive leveret i Danmark indenfor alle detaljer, der er nævnt på webshoppen.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trx Multimount 6 M.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Trx Multimount 6 M.
Trx Multimount 6 M.

17.100,00 kr.

17.100,00 kr.

SKU: 495937-denintelligentekrop Category:
By Pepe Butik
Logo