Trapeze Table (Cadillac)

57.069,00 kr.

Trapeze Table (Cadillac) beskrivelse

Trapeze Table Cadillac fra Den Intelligentekrop er en massagestol der gør det muligt at træne øvelser, funktionel træning, aktivere muskler og udvikle smidighed. Det har et justerbart rækværk med fem forskellige højder og fire positioner målt på mellem 25 og 125 cm. Rutinemæssige træningspas kan laves direkte fra stolens rækværk. Designet indeholder rustfrie hylde-kroge for ekstra stabilitet samt fire sikkerhedshynder med 8 tekstilet håndtag. Trapeze Table Cadillac har bløde puder med carbon stof som kan vaskes. Kroppen holdes i balance med vippearme, 3 ryglæn og regulerbare skulderpolstringer. Støddæmpere i bevægelsescyklussen giver fuld åbenhed og kontrol.

Trapeze Table (Cadillac) ulemper

-120-x-200-cmEn ulempe ved dette produkt er, at det fylder meget i rummet. Det måler 120 cm i bredden og 200 cm i højden, hvilket kan begrænse pladsen til brug af andet udstyr. Derudover vejer det over 140 kg og kræver derfor en massiv ramme og større gulvplads for stabilitet. Endelig er prisen temmelig høj sammenlignet med andre lignende produkter, med et minimumsbeløb på ca. 8500 DKK.

Fordele Trapeze Table (Cadillac)

Trapeze-tabellen Cadillac leverer både funktionel og kosmetisk glæde. Denne bredde af bevægelsestoday strækker, strækker og træning muligheder giver folk mulighed for at specialisere en øvelsesrutine der appellerer til deres personlige præferencer og formål. Den billige, midlertidigt foldbare struktur gør denne tabel let at transportere og gemme, hvilket gør det til et godt ombytteligt træningsværktøj. Fleksibilitet er nøglen her, med en række justerbare vinkler, personer med ethvert niveau af erhvervsuddannelse kan få træningsmuligheder, der passer perfekt til deres målsætninger. Mange brugere rapporterer højere energiniveauer og bedre udholdenhed efter blot kort tids brug på tabletten. Alt i alt tilbyder Trapeze-tabellen Cadillac en markeret fordel for dem, der søger spa og fitnessmuligheder.

Hvad folk siger i anmeldelser om Trapeze Table (Cadillac)

Kunder synes generelt, at Trapeze Table Cadillac er en nem og økonomisk måde at få motion på og skabe mobilitet i kroppen. Den femte tommel er udgivet til det, der føles som et professionelt bevægelsesredskab, både når det gælder opbygning og præstation, til den billige pris. Provninger har også vist, at brugerne hurtigt har set forbedringer i kroppens fleksibilitet efter brug.

Hvor kan man købe Trapeze Table (Cadillac)

/For at købe denne produkt i Danmark skal man besøge websiden https://www.denintelligentekrop.dk/trapeze-table-cadillac/. På siden finder man produktet, og der er en mulighed for at foretage et køb ved at trykke på Køb nu knappen. Efter det vil man blive gennemgået brugernavn, adresseoplysninger, ønsket betalingsmetode samt leveringsdato. Vælg de ønskede indstillinger, og slut processen ved at bekræfte købet. Når dette er gjort modtager du en ordrebekræftelse.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trapeze Table (Cadillac)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Trapeze Table (Cadillac)
Trapeze Table (Cadillac)

57.069,00 kr.

57.069,00 kr.

SKU: 433642-Balanced Body Category:
By Pepe Butik
Logo