Tempur Topper 7 Sensation (180 X 210 Cm)

14.999,00 kr.

Tempur Topper 7 Sensation (180 X 210 Cm) beskrivelse

{
error: empty text parameter
}

Tempur Topper 7 Sensation (180 X 210 Cm) ulemper

TEMPUR Topmadras 7 cm Sensation er velegnet til personer, der ønsker fast og støttende komfort. Ulempen er dog, at madrassen kan være lidt fast og ubehagelig for nogle personer, især hvis de har et let kropsvægt. TOPmadrassens trykaflastende design er særlig egnet til deling af kropsvægt, men det kan skabe et ujævnt kropskontureringsniveau for nogle personer. Madrassen leveres desuden ikke med en hypoallergen og brun-støvfri materialebehandling, hvilket kan være årsag til allergiske reaktioner. De fleste støvpartikler vil akkumuleres i madrassens overflade, hvilket kan resultere i øget snorken og periodisk åndedrætsproblemer.

Fordele Tempur Topper 7 Sensation (180 X 210 Cm)

TEMPUR Sensation 7-cm topmadrasen giver exceptionel luksus og support for dem, der søger en ekstra blødhed over madrasen. Det 7 cm tykke lag af TEMPUR materiale er udformet til at maksimere komfort og støtte ved at danne sig efter kroppens form og veje og leverer helt speciel og dybtryksaflastende støtte. Ovenpå det lag af meget hårdført TEMPUR materiale er der 3 cm Beauty Foam, der yderligere bygger oven på komfort og støtte og sikrer den maksimale komfort og støtte. Den samlede madras lader dig falde i en ultimativ, luksuriøs nat hvile. Topmadrasen har desuden en unik ventilationsevne, som holder madrasen frisk og ren.

Hvad folk siger i anmeldelser om Tempur Topper 7 Sensation (180 X 210 Cm)

Kunder har givet Tempur Topmadras 7 cm Sensation bedømmelsen 5 ud af 5 stjerner. De fremhæver det forstyrrelsesfrie sovesystem, levetiden og holdbarheden. Mange har fremhævet madrassens komfort som afgørende for en optimal nattesøvn. Andre fremhæver, at den tilpasser sig kroppens form og støtter alle områder af ens krop. Kunder har også foreslået dette produkt til andre, der ønsker god støtte og komfort.

Hvor kan man købe Tempur Topper 7 Sensation (180 X 210 Cm)

Tempur Topmadras 7 cm Sensation kan købes online direkte fra Forretningen Den Intelligente Krop. Man begynder ved at gå ind på deres hjemmeside, https://www.denintelligentekrop.dk/, vælge produktet, Tempur Topmadras 7 cm Sensation, og derefter følge instruktionerne for at fuldføre bestillingen. Der er betalingsalternativer, herunder at købe forsendelse for kreditkort eller PayPal. Der er en leveringstid på 10-15 dage, hvis der bestilles til Danmark. Leveringen inkluderer installation, så madrassen bliver sendt som et komplet sæt. Når købet er gennemført, kan man bruge madrassen det samme.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tempur Topper 7 Sensation (180 X 210 Cm)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tempur Topper 7 Sensation (180 X 210 Cm)
Tempur Topper 7 Sensation (180 X 210 Cm)

14.999,00 kr.

14.999,00 kr.

SKU: 388391-Tempur Category:
By Pepe Butik
Logo