Tempur Topper 7 Original (90 X 200 Cm)

7.999,00 kr.

Tempur Topper 7 Original (90 X 200 Cm) beskrivelse

TEMPUR Original 7 cm topmadras er den mest populære model blandt TEMPURs sortiment af madrasser. Den har et 7 cm tykt lag af det originale TEMPUR-materiale, som hjælper med at absorbere hver bevægelse, pres og vibration for at lette enhver støvle eller skifte i søvne. Det komprimerer hårdt for at gøre det til stede, når der trykkes, for at give den ønskede smertelindring. Madrassen har en unik sammensætning af flere partier forbløffende viskoelastisk materialetempur. Det giver kroppen støtte, hvor det er nødvendigt, samtidig med at det følger brugerens konturer, samt en enestående komfort og holdbarhed.

Tempur Topper 7 Original (90 X 200 Cm) ulemper

Tempur Topmadras 7 cm Original kan have nogle ulemper, der skal tages i betragtning, før man køber den. Først og fremmest vil den være ret dyr – eftersom det er et tempur-produkt. Det er også rigtig tungt, hvilket betyder, at det kan være svært at flytte rundt. Endelig er det let at miste varme under madrassen, hvilket betyder, at man ikke får den samme luftcirkulation eller komfort som andre, tyndere madrasser.

Fordele Tempur Topper 7 Original (90 X 200 Cm)

TEMPUR TOPmadras er konstrueret af Original TEMPUR® materiale, som har en unik evne til at forme sig efter din krop, hvilket lindrer presset på led og muskler. Topmadrassen har en dybde på 7 cm og er designet med ventilation og støtte konstruktioner som giver dig den bedste nattesøvn og større komfort under søvn. Toppmadrassen har et ergo-baseret design, hvilket betyder at luften trækkes væk fra dine muskler, det reducerer spændinger og du kan opnå større støtte, hvilket forbedrer din nattesøvn. Madrassen holder dine led, ryg og nakke i den støttende position når du sover, og den er perfekt til folk der ønsker ekstra støtte og komfort. Madrassen er velegnet til en bred vifte af sovestillinger og passer til alle sengestørrelser.

Hvad folk siger i anmeldelser om Tempur Topper 7 Original (90 X 200 Cm)

Folk elsker denne madras! Den er meget komfortabel og støttende, og de fleste siger, at de har fået en god nats søvn hver nat siden de installerede det. De bemærker også, at madrassen forbliver flad, selv efter årene med brug. De er generelt meget glade for resultatet.

Hvor kan man købe Tempur Topper 7 Original (90 X 200 Cm)

Tempur Topmadras er et professionelt madrasdesign med fremragende støtte og komfort. Det er velegnet til både nye og erfarne madrasbrugere. Det leveres med en dyb, luftgennemtrængelig indsats og et medium last, som sikrer maksimal komfort og holdbarhed til din madras. Det kan købes direkte fra Tempur webshop og er også tilgængeligt på udvalgte forhandlere i Danmark. Når du køber produktet, skal du vælge den ønskede størrelse og leveringsmulighed, betale online med dit kreditkort eller faktura, og modtage madrassen på 7-14 hverdage efter bestilling. Du får også en privatlivspolitik og certifikaternes kontrolcheck, når du køber en Tempur Topmadras.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tempur Topper 7 Original (90 X 200 Cm)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tempur Topper 7 Original (90 X 200 Cm)
Tempur Topper 7 Original (90 X 200 Cm)

7.999,00 kr.

7.999,00 kr.

SKU: 761633-Tempur Category:
By Pepe Butik
Logo