Tempur Topper 7 Original (80 X 200 Cm)

7.999,00 kr.

Tempur Topper 7 Original (80 X 200 Cm) beskrivelse

Tempur Topmadras er en 7 cm tyk skummadras, der giver præcis støtte og aflastning af kroppen. Den er udviklet af materialer, der er specielt fremstillet til Tempur f.eks. viscoelastisk memory foam, som har de unikke egenskaber at springe tilbage i sin oprindelige form, efter den er blevet trykket og reagerer på varme og vægt for at skabe en mere personlig komfort. Den hjælper med at forhindre skiftninger på madrassen, når to personer deler samme madras. Madrassen kan let indstilles til benene, ryggen, hovedet og hele kroppen ved hjælp af det 3-zoners system, som er designet til at give god støtte og afslapning. Det har også et luftsystem, så det kan give et køligere og mere behageligt sovemiljø.

Tempur Topper 7 Original (80 X 200 Cm) ulemper

{
error: empty text parameter
}

Fordele Tempur Topper 7 Original (80 X 200 Cm)

Tempur Topmadras 7 cm Original er den ultimative topmadras til ethvert soveværelse. Den har et 7 cm tykt lag af trykkontrolleret Tempur materiale med en højelastisk topkonstruktion, som er speciallavet til at støtte din krop og give den ultimative søvnoplevelse. Denne madras har også to lag af ventilerende aktivtempur foam, der giver øget ventilation og er ideel til mennesker, der måske er overophedede i løbet af natten. Det er ligeledes behageligt og holdbart, og det har en årelang garanti. Endelig reducerer den vibrationsstøj og ubekvem berøring, således at lyden forbliver lav og komforten stor, selv efter mange års brug.

Hvad folk siger i anmeldelser om Tempur Topper 7 Original (80 X 200 Cm)

Folk synes generelt meget begejstret for Tempur Topmadras 7 cm Original. De nævner, at de opdager en forskel umiddelbart efter sin første nattesøvn på denne madras. Den leverer en enestående støtte og er komfortabel og luftig samtidig, og de synes også, det er fantastisk at madrassen er allergivenlig. Nogle udtaler dog, at den er lidt dyrere end andre madrasser.

Hvor kan man købe Tempur Topper 7 Original (80 X 200 Cm)

TEMPUR Topmadras 7 cm Original kan købes online fra DenIntelligenteKrop.dk. Dette produkt er en topmadras til at placere på en eksisterende seng for øget comfort og support, som yderligere mindsker allergener og bevarer varmen. Madrassen leveres kompakt pakket, hvilket gør det nemt at transportere den hjem fra butikken. Når den er modtaget, skal man først udpakke madrassen og derefter indstille den i sin endelige form. Herefter er den klar til brug og vil hurtigt give en god og komfortabel nats søvn.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tempur Topper 7 Original (80 X 200 Cm)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tempur Topper 7 Original (80 X 200 Cm)
Tempur Topper 7 Original (80 X 200 Cm)

7.999,00 kr.

7.999,00 kr.

SKU: 577330-Tempur Category:
By Pepe Butik
Logo