Tempur Topper 7 Original (180 X 210 Cm)

14.999,00 kr.

Tempur Topper 7 Original (180 X 210 Cm) beskrivelse

TEMPUR Original Topmadras er lavet af TEMPUR-materiale og har et strømpebåndsdesign som giver en god temperatur og rumlighed. Et smart koncept der gør at madrassen tilpasser sig efter kroppens bevægelse, så man altid ligger behageligt. Ydersiden af madrassen er skabt med lun 15C textil som øger den behagelige temperatur. Den har en højde på 7 cm som giver ekstra komfort.

Tempur Topper 7 Original (180 X 210 Cm) ulemper

Tempur Topmadras 7 cm Original har en række ulemper. For det første, det er rimeligt dyrere end andre topmadrasser på markedet. Desuden er den ret tung og svær at flytte, da den vejer op til 27 kg. Dette kan være et problem for de, der får brug for at flytte det fra sted til sted. Endelig har Tempur Topmadras 7 cm Original ikke noget system til at holde madrassen kølet ned, hvilket kan føre til, at soverne overophedes midt om natten.

Fordele Tempur Topper 7 Original (180 X 210 Cm)

TEMPUR Original Topmadras er en effektiv madras, der giver en sikker og komfortabel støtte til kroppen. Madrassen er lavet af et åndbart og elastisk materiale, der former sig efter kroppens form og optager forskellige trykpunkter, der minimerer bevægelser fra personer, der deler madrassen. Madrassen er også allergivenlig og har et vandafvisende design, som beskytter mod skimmel og støvmider. Den TEMPUR Original Topmadras eliminerer pres på knogler og led, hvilket gør det til det perfekte valg til alle, der ønsker en god nats søvn. Det lette design reducerer ubalance i senge, så man undgår skader. Endelig er den utroligt holdbar og komfortabel.

Hvad folk siger i anmeldelser om Tempur Topper 7 Original (180 X 210 Cm)

De fleste anmeldere synes generelt godt om produktet og nævner, at det er behageligt og giver øjeblikkelig affjedring og støtte. Flere finder madrassens kvalitet særligt tilfredsstillende med en god holdbarhed og ydeevne. Nogle nævner også, at det føles behageligt, ikke for hårdt og med god støtte.

Hvor kan man købe Tempur Topper 7 Original (180 X 210 Cm)

Tempur Topmadras 7 cm Original kan købes hos DenIntelligentekrop.dk. Køberen skal blot gå ind på websiden og navigere til produktet, som bør være let at finde på forside. Når kunden har lagt madrassen i sin indkøbskurv og ønsker at betale, skal de følge on-screen instruktionerne. Det kan kræve at man opretter en konto, hvor betalingsmetoder som kreditkort, debetkort, PayPal og bankoverførsel godkendes. Hvis der ikke stilles nogen spørgsmål fra websiden, kan køberen forvente at modtage sin Tempur madras indenfor 2-3 arbejdsdage.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tempur Topper 7 Original (180 X 210 Cm)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tempur Topper 7 Original (180 X 210 Cm)
Tempur Topper 7 Original (180 X 210 Cm)

14.999,00 kr.

14.999,00 kr.

SKU: 805365-Tempur Category:
By Pepe Butik
Logo