Tempur Topper 7 Original (140 X 200 Cm)

13.999,00 kr.

Tempur Topper 7 Original (140 X 200 Cm) beskrivelse

TEMPUR® Original-madras fra Den Intelligente Krop er en firmtopmadras, der sikrer optimal komfort og korrekt støtte hele natten. Madrasen er fremstillet af det eksklusive TEMPUR®-materiale, som tilpasser sig din kropsform og vejrtrækning, hvilket sikrer at du forbliver komfortabel og bevæger dig mindre om natten. Madrasens 7 cm tykkelse giver masser af støtte og blødhed og skaber samtidig et luerreducerende miljø ved at lade den varme fugt, som din krop producerer, rense væk. TEMPUR®-materialets trykaflastning lindrer trykpunkter og skaber minimal bevægelse mellem dig og din partner. Madrasens behagelige overflade og elastiske egenskaber kombinerer formelt med TEMPURs Motion Intelligente teknologi for at give dig den mest behagelige søvn hver nat.

Tempur Topper 7 Original (140 X 200 Cm) ulemper

Tempur Topmadras 7 cm Original har mange fordele såsom en behagelig støtte, vægtfordeling og aflastning af trykpunkter, men der er også en række ulemper. Materialet er temmelig dyrere sammenlignet med andre typer madrasser som f.eks. skummadrasser eller stift, fjedret madrasser. I nogle tilfælde kan det også være mere unikt og kræve mere formfuldendt montering før brug. Det kan også være omkostningstungt at transportere tung, blød madras på grund af vægt og størrelse. Endelig kan tempur-materialet have en meget dyp sinkende fornemmelse, som nogle mennesker muligvis ikke er komfortable med.

Fordele Tempur Topper 7 Original (140 X 200 Cm)

TEMPUR Topmadras 7 cm Original tilbyder effektiv komfort og støtte fra kropens dybeste lag. Den har det patenterede TEMPUR-materiale, der indeholder millioner af unikke celler, der hjælper med at absorbere og afbøje pres på madrassen. Dette opmuntrer en god søvnposition, som tillader betydeligt færre bevægelser under søvnen samt lindre presset på kroppen og letter ledsmerter. Den er også udstyret med en aftagelig betræk i øko-tex silke-mix, som holder madrassen fri for støv og bakterier. Samlet set giver dette produkt en samlet følelse af støtte og komfort.

Hvad folk siger i anmeldelser om Tempur Topper 7 Original (140 X 200 Cm)

Kunderne er meget tilfredse med produktet. De bemærker at det er behageligt og giver en god støtte. Mange nævner også den laveste side af madrassen virker bedre end de øverste i andre madrasser, da den ikke komprimeres sammen efter tid. Kunderne føler at produktet giver en god søvn og finder det har ret god værdi for prisen.

Hvor kan man købe Tempur Topper 7 Original (140 X 200 Cm)

Tempur Topmadras 7 cm Original kan købes online på Denintelligentekrop.dk. Shoppen tilbyder forskellige typer madrasser, så man kan vælge den, der passer bedst til sit behov. Kunden skal først vælge sin størrelse og derefter lægge produktet i indkøbskurven. Når ordren er lagt, vil kunden få tilsendt en bekræftigelse med de relevante oplysninger. Herefter vil Tempur normalvis blive leveret indenfor to til fire arbejdsdage.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tempur Topper 7 Original (140 X 200 Cm)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tempur Topper 7 Original (140 X 200 Cm)
Tempur Topper 7 Original (140 X 200 Cm)

13.999,00 kr.

13.999,00 kr.

SKU: 604792-Tempur Category:
By Pepe Butik
Logo