Sydafrika

Add your review

47.000,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 108740-dykkerbutikken Category:

Sydafrika beskrivelse

/Sydafrika er et af de mest populære dykkerdestinationer i verden, med en unik kombination af farverig marine liv, dramatisk topografi og fremragende faciliteter. Dykkerne strømmer til Sydafrikas flere byer langs kysten for at tage fordel af det berømte sardin sæsonen og yderligere skatte de Ubombo Ren områder og den smukke ø Protea Banks. Med selv koraller og dyr Søtsaltvann på forskellige niveauer ved dybder nere mellem 4 til 30 meter, nybegyndere og erfarne dykkere vil dykke sydafrikas hav og observere fantastiske skat. Derudover er Sydfrika et af stederne udenfor Stillehavet Grænser der er ideelle for at få hvalhaj oplevelse for fridykkere.

Sydafrika ulemper

-vinter-dykkerjakkeSydafrika vinterdykkerjakken er lavet af neopren, som er en slidstærk og komfortabel materiale. Desværre holder jakken ikke kulden ude; så det anbefales, at man bærer yderligere fleecetøj som underlag. Det er også meget tungt og klodset og kan give irritation eller måske et udslæt hvis man har sensitiv hud, så det kan være nødvendigt at bære et lysere stof indenunder det. Endvidere er det besværligt at skifte tøj takket være dens tyngde, hvilket gør Jordy som brandet samlet set proces mindre bekvemt.

Fordele Sydafrika

-dykketurSydafrika-dykketuren er det perfekte eventyr for dykkere. Man har mulighed for at opleve det bedste dykking i Africas Sydlige hav med forskellige arter af fisk og koralrev. Det kan gøres på mange forskellige måder, f.eks ved at tage en båd tur, dykke med snorkel eller scuba-udstyr, og der er muligheder for at blive vært på lokale beach venues og se nyere dykkespor. De smukke strande og omkringliggende farvestrålende hav er perfekt til at tage billeder, mens trevlespor til dybden giver en fantastisk mulighed. Alle turister vil have nydeet et mangfoldigt dyreliv under havet og denne unikke ø-pleje.

Hvad folk siger i anmeldelser om Sydafrika

-reef-cruiseFolk er begejstrede for Sydafrika Reef Cruise og har skrevet mange positive anmeldelser. De siger, at krydstogtet er en fantastisk måde at opleve Sydafrika på. Rejseruterne er tiltalende og dykkermulighederne fremragende. Personale og service er også i top.

Hvor kan man købe Sydafrika

-er-fortryllende/Hvis du vil købe dette produkt i Danmark, kan du gøre det hos Dykker Butikken. Butikken specialiserer sig i udstyr og tøj til vandsport og tilbyder lige nu denne sydafrikanske fortryllende pakke. Pakken indeholder et regulator kit, en dykkerdragt, fins og en maske. Det hele kommer med en gratis pose og transportkasse. Når du bestiller pakken får du gratis forsendelse over hele Danmark. Alt i alt er prisen for hele pakken fornuftig og det vil både glæde dig som erfaren dykker eller dem som bare starter i sporten.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sydafrika”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

47.000,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Sydafrika

47.000,00 kr.

Bypepe Butik
Logo