Suex Xk

64.300,00 kr.

Suex Xk beskrivelse

-2-sportSuex XK-2 Sport er en kompakt, brugervenlig dykkerpakke, der giver nybegyndere optimal sikkerhed og komfort. Praktiske funktioner som et forseglet BCD, med en opadrettet flydeknap og udstødningsventil i holdbar kvalitet, gør det til det perfekte valg for begyndere. Pakken har et låg på indtagningen, der giver en let justering af hastigheden ved at åbne og lukke låget. Pakken vejer kun 27 kg og kommer med en regulator med kvartmaskine og et andet regulatorsæt, der leveres med ydeevne til professionelle sportsdykkere.

Suex Xk ulemper

-2-dykkercomputerSuex XK-2 dykkercomputer har en række funktioner og værktøjer, der gør det til et attraktivt valg for avancerede dykkere. Den er robust, har avancerede funktioner og er let at bruge. Der er dog også nogle medfølgende ulemper. For det første er prisen betydelig højere end de fleste andre modeller. Dens funktionalitet betyder også, at det kan være for komplekst for begyndere at navigere. Sammenlignet med mange andre modeller har den ikke de samme alarmsystemer, som kan hjælpe mere erfarne dykkere med at holde sig sikre under forhold, der ikke er ideelle. Desuden er batterilevetiden ikke særlig imponerende.

Fordele Suex Xk

1.Sues XK1 er et højtydende våddragtssæt, som giver dykkeren en øget følelse af komfort og et bedre præstationsniveau. Det 5 mm tykke neopren-materiale har fleksible membraner ogefektiv isolering, hvilket holder kroppen varm selv i de koldeste farvande. Vandtæts lynlås med slide-bane-teknik giveren yderligere sikkerhed mod at vand kommer ind i dragten. Sues XK1-sættet giver fordel af forbedret brugbarhed og øget komfort takket være den lette neoprenkonstruktion, som ikke tilføjer unødig vægt. Forstærkningerne styrker evnen til at strømline kroppen, mens de flexible membraner minimerer turbulens og støj under dykning. Dragten er desuden holdbar og slidstærk og kan tåle mange behandlinger imprægneringer og lignende produkter.

Hvad folk siger i anmeldelser om Suex Xk

v-scooterFolk er glade for SUEZ XKV-scooteren. Det er stærkt og let at håndtere, og det manøvreres godt takket være de justerbare hastigheder. Den er fantastisk til både dykninger tyndtvandsdykningerne, og motoren er kraftig nok til øget fart og fordeling. Enkelte brugere har bemærket, at ledningen har en tendens til at binde sig sammen eller krybe, men det ser ud til at være et sjældent problem.

Hvor kan man købe Suex Xk

1Suex XK1 kan købes online hos Dykker-Butikken.dk, der har et godt udvalg af produkter indenfor dykning. Når du har fundet det ønskede produkt, lægger du det i indkøbskurven og gennemfører derefter betalingen ved at vælge den foretrukne betalingsmetode, som omfatter kreditkort, direkte bankoverførsel eller PayPal. Når betalingen er blevet gennemført, sender de produktet til din adresse hurtigst muligt. Derudover giver De Danske Fragtfirmaer flere forskellige muligheder for forsendelse af produktet.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suex Xk”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

64.300,00 kr.

64.300,00 kr.

SKU: 349282-dykkerbutikken Category:
By Pepe Butik
Logo