Suex Xjs

Add your review

50.300,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 210623-dykkerbutikken Category:

Suex Xjs beskrivelse

dvhbDette produkt er en dykkermaske fra Dykker-Butikken. Ansigtsmasken har et ergonomisk greb og er lavet af rustfri stål for at sikre, at det holder i mange år med aktiv udendørs brug. Masken har en selvjusterende møtrik, der gør det muligt at justere den til næsten enhver hovedstørrelse. Den har et moderne design, der giver mindre indtrængning af vand, så det er mere behageligt for brugeren. Masken har også et dobbelt udluftningssystem, som forhindrer kondens og filtrerer luften, så den føles frisk og ren.

Suex Xjs ulemper

-2000XJS 2000 har et powerbegrænset lys, som reducerer antallet af levetidsdrift, den kan køre. Det begrænsede lys betyder også, at det ikke er muligt at dykke med den på niveauer, der fordrer en højere lystilstand. Det største problem er dog, at den er meget dyr sammenlignet med andre lys på markedet; dens pris er mere end dobbelt så høj som mange andre værdsatte mærker. Det er ikke en økonomisk løsning for dem, der har budgetbegrænsninger. Det er også ulempen, at det ikke indeholder nogen avancerede funktioner som andre lys på markedet, som tilføjer fleksibilitet og funktionalitet til dykketure.

Fordele Suex Xjs

77Dette produkt har et bredt udvalg af fordele, der gør det ideelt til dykkere. Det har en god åndbarhed og varmeisolerende egenskaber, hvilket gør det særdeles velegnet til kolde vande. Designet giver god bevægelsesfrihed, hvorfor man ikke vil føle sig bundet under sin vandsport. Det er desuden meget slidstærkt, hvilket giver dykkeren ægte værdi for pengene. Endelig er det nemt at passe og vedligeholde og kræver normalt kun en af og til vask – hvilket gør det perfekt til daglig brug.

Hvad folk siger i anmeldelser om Suex Xjs

22Det er virkelig et godt produkt. Det hjælper med at holde ens ting i stand og kvaliteten er forbløffende. Det har gjort mit liv meget lettere.

Hvor kan man købe Suex Xjs

df-åndedrætVed køb af produktet fra Dykker-butikken.dk skal du gå ind på hjemmesiden og vælge produktet. Derefter vil du blive præsenteret for en sikker betalingsproces, som giver mulighed for at betale med Debit eller Kreditkort. Hvis du ikke ønsker at betale online, kan du også vælge at få produktet sendt til dit hjem, hvorefter du betaler for produktet med kontanter eller check. Når du har afgivet ordren, bliver produktet sendt direkte til din adresse og leveres normalt indenfor 7 dage. Leveringen af produktet inkluderer også alle de nødvendige tilbehør og instrukser.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Suex Xjs”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

50.300,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Suex Xjs

50.300,00 kr.

Bypepe Butik
Logo