Stål Flaske 15L 230 Bar

2.555,00 kr.

Stål Flaske 15L 230 Bar beskrivelse

Stålflaske 15L fra Dykker-Butikken er en specielt udformet, let og robust tønde, der er ideel til nybegyndere til erfarne dykkere. Denne flaske er fremstillet af høj kvalitetstål, der giver den styrke og holdbarhed, som er nødvendig for at modstå presset op til 300 baryon. Denne flaske er inklusive indbygget regulatorstruktur med stor, let at læse trykmåler og dykkerorgan. Dens O-ringcenterplade er designet til nem månedlig eftersyn. Flasken har en 15-liters tankvolumen og vejer godt 18 kg. Anbefalet max dybenhed er 32 meter.

Stål Flaske 15L 230 Bar ulemper

Stålflasken på 15 l fra Dykker-Butikken præsenterer et par ulemper. For det første kan stålet være tungt at transportere, hvis man skal have det med. Det tager også lang tid at opvarme stål, når man vil have noget vand til at blive varmet op. Desuden er stål porøst, hvilket betyder, at det kunne miste smag af sin indhold. I sidste ende skal produktet omhyggeligt rengøres før brug for at opretholde kvaliteten.

Fordele Stål Flaske 15L 230 Bar

Stålflaske 15L er en kvalitets dykkerflaske af højeste kvalitet. Det stålflaske materiale har en lang levetid og kan holde til vandtrykket i dybder op mod 200 meter. Flaskehovedet er designet med sikkerhedslukningerne, der gør det nemt og sikkert at betjene tætningskravene. Flasken har også et udskiftbart manometer, der fås i både analog og digital, så du kan kontrollere lufttrykket under dine dykkerture, hvilket gør den nem at anvende. Flaskens O-ringe er robuste nok til gentagen anvendelse og forhindrer utætheder. Flasken har også et ekstra DIN adapter, så du kan montere din BCD direkte på flasken. Denne flaske er designet til let flydbarhed, så dine dykkergreb bliver lette og præcise. Alle disse funktioner kombineret med den robuste stålkonstruktion giver dig et langsigtet, sikkert produkt, der kan vare længe og give dig mange år med sikker dykning.

Hvad folk siger i anmeldelser om Stål Flaske 15L 230 Bar

God flaske og pålidelig producent. Flickan har fungeret perfekt efter flere dykninger. Fin kvalitet til prisen. Nem at pakke med. Prisen er ikke billig, men det er det værd. Man må aldrig få for store forventninger, men nu har jeg brugt denne flaske i to år, og det har været en dygtig tjeneste.

Hvor kan man købe Stål Flaske 15L 230 Bar

For at købe denne flaske på Dykker-Butikken, skal man først gå til deres hjemmeside. Man skal derefter klikke på fanen Tilbehør og rulle ned for at finde produktet. Når man har fundet det ønskede produkt, kan man vælge antal og klikke på knappen tilføj til kurv. Efterfulgt af at se ens kurv, som nu indeholder produktet man ønsker at købe. Klikker man på knappen Gå til betaling skal man logge ind eller oprette en konto hvis man ikke allerede har én. Derefter kan man vælge sine ønskede betalingsmetode og færdiggøre købet.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Stål Flaske 15L 230 Bar”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stål Flaske 15L 230 Bar
Stål Flaske 15L 230 Bar

2.555,00 kr.

2.555,00 kr.

SKU: 899058-dykkerbutikken Category:
By Pepe Butik
Logo