Santi E.Lite Plus Tørdragt

20.499,00 kr.

Santi E.Lite Plus Tørdragt beskrivelse

Santi Elite Plus våddragt er designet til dykkere, som stiller høje krav til åndbarhed, varme og komfort. Dragten er lavet af 5 mm super stretch neopren med en indbygget termisk membran, der giver ekstra bevægelsesfrihed og en sugeevne uden sammenligning til den normale 7 mm neopren, der bruges til våddragter. Indersiden af dragten er foret med et termisk lag, som sammen med rammerne efterlader en behagelig følelse uden nogen revner. Neoprenen er slidstærk, kropsformet og robust, som er egnet til udholdelige dybdedykninger. Den har justerbare skulderremme, som kan justeres for en mere komfortabel pasform. Desuden er store ventileringspaneler placeret på ryg- og beskyttelsesbeslag til at holde dragten i vandbalancen.

Santi E.Lite Plus Tørdragt ulemper

-med-hudmanskeSanti Elite Plus Tordragt med Hudmanske er en dykkerdragt lavet af 4mm neopren, som skal sikre god fleksibilitet og pålidelig beskyttelse mod elementerne. Er der dog nogle ulemper ved dette produkt? Selvom dragten sikrer beskyttelse mod vind og vand, er denne relativt tyk og kan altså være en smule bulkier at føre på. Desuden giver ekstra tynde dele i dragten mindre bevægelsesfrihed end en tyndere dragt. Den største ulempe ved dragten er imidlertid prisen. Det kan være for dyrt for nogle dykkere at købe.

Fordele Santi E.Lite Plus Tørdragt

Santi Elite Plus tordragt er nok en af bedste dragter på markedet inden for dykkedragter. Dragten er fremstillet af et patenteret heliumtæt materiale, der reducerer opbygningen af helium i kroppen, samtidig med at dette helt unikke materiale giver en god åndbarhed og komfort. Tordragtens forfod er udstyret med en neoprenklods, der giver en god beskyttelse mod skarpe overflader. Denne dragt er udstyret med en utrolig meget åndbar panel konstruktion, som er designet til at sikre den bedste komfort og beskyttelse ved dykning. Dragtens interne teknik inkluderer bl.a. meshlommer og lukket Cell-Flex isolering for optimal termisk komfort. Desuden er dragten opbygget af robuste materialer, der gør den holdbar og robust, samtidig med at den let kan foldes sammen for transport. Alt i alt er Santi Elite Plus tordragt den perfekte dragt til hverdagsagtig dykning.

Hvad folk siger i anmeldelser om Santi E.Lite Plus Tørdragt

Kunder bemærker, at Santi Elite-Plus Tørdragten indfrier høje krav til både lufttilførsel og komfort. Desuden nævnes den lette og modstandsfaste OUTdry™ membranmateriale, der beskytter mod vand og samtidig holder varmen inde. En anden populær funktion er Quick Dry System – det sørger for hurtig tørring af indersiden af dragten.

Hvor kan man købe Santi E.Lite Plus Tørdragt

Dykker Butikken tilbyder Santi Elite Plus tørdragt i Danmark. Man kan finde det på deres hjemmeside og købe det med forskellige betalingsmuligheder som kreditkort, bankoverførsel eller direkte debit. De har også et retursystem så du kan returnere dine produkter, hvis du ikke er tilfreds. Produktet leveres anbefalet tracking mail, så du altid kan følge med i forsendelsen af dit produkt.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Santi E.Lite Plus Tørdragt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Santi E.Lite Plus Tørdragt
Santi E.Lite Plus Tørdragt

20.499,00 kr.

20.499,00 kr.

SKU: 596032-dykkerbutikken Category:
By Pepe Butik
Logo