Respiratory Organs

Add your review

9.969,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 369030-denintelligentekrop Category:

Respiratory Organs beskrivelse

-modelDenne Respirationsorganer-model fra Den Intelligent Krop er en traumatisk detaljeret og nøjagtig model, der giver et stort udvalg af detaljer. Modellen er lavet af kvalitetsmateriale og malet manuelt for at fremhæve alle små detaljer. Den har seks dele, der adskiller sig i farve for at hjælpe med forklaringen: bronkialtree, lunger, åndedrætsmuskler, hjerte, thorax og septum. Modellen forbinder organerne for at demonstrere den neuromuskulære respons på åndedrættet. Modellen måler 30,5 cm x 26 cm x 15 cm og vejer 1,2 kg.

Respiratory Organs ulemper

Der er et par ulemper ved produktet. For det første giver det kun en overfladisk forståelse af respirationsorganerne, og den dybere viden, som nogle mennesker søger, er ikke tilgængelig. For det andet er den videnskabelige information, de giver, ofte begrænset og baseret på mangelfulde undersøgelser. Endelig findes der ofte yderligere viden, som kunne hjælpe folk med at forstå disse meget komplekse organer lidt bedre, men dette produkt vil ikke give information om sådanne detaljer.

Fordele Respiratory Organs

Det Intelligente Krop respiratory organtilskud er et omfattende tilskud, der forsøger at øge dets brugeres luftvejses sundhed. Det trinformerede produkt indeholder flere ingredienser, der hjælper med at styrke kroppens forsvar mod luftvejsinfektioner. Det især sikrer, at du modtager alle de næringsstoffer, som din krop har brug for for at kunne beskytte luftvejene mod sygdomme. Disse næringsstoffer kan også hjælpe med at reducere endnu mere almindelige symptomer såsom åndenød, hoste og brystsmerter. Sammensætningen af ​​dette produkt hjælper også med at stimulere immunsystemet, så din krop er bedre rustet til at bekæmpe forkølelser og andre bakterielle og virusinfektioner. Endvidere fremmer produktet også den hydrering, som er nødvendig for at holde luftvejene glatte og fri for slim, samt at hjælpe med at fjerne slim fra lungerne, så du hurtigere kan trække vejret lettere.

Hvad folk siger i anmeldelser om Respiratory Organs

-model-by-anatomikMange anmeldere har rost detaljeringsgraden af modellen, dens korrekte størrelse og brugervenlighed. Derudover siger de, at prisen er meget rimelig.

Hvor kan man købe Respiratory Organs

-formulaPå denintelligentekrop.dk kan du købe produktet Respiratory Organs Formula til støtte af luftveje og lunger. Produktet består af et tilskud af antioxidanter og botaniske urter, der hjælper med at støtte og optimere luftvejene. For at købe dette produkt skal du gå ind på denintelligentekrop.dk og vælge Respiratory Organs Formula fra produktruden. Vælg det antal flasker, du ønsker at købe, og tryk derefter på Tilføj til kurv. Gennemfør derefter betalingen via dit foretrukne betalingssystem. Når din ordre er bekræftet, vil den blive sendt direkte til din adresse i Danmark.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Respiratory Organs”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9.969,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Respiratory Organs
Respiratory Organs

9.969,00 kr.

Bypepe Butik
Logo