Reformer Trapeze Combination

94.429,00 kr.

Reformer Trapeze Combination beskrivelse

-mat-dk/Reformer Trapeze Combination Mat er en specialdesignet yoga- og fitnessmåtte, der er specielt beregnet til brug med reformeraktiviteter. Måtte er fremstillet i et ekstra blødt lycrapolyestermateriale, der er meget blød mod huden samtidig med, at det er stærkt, holdbart og holdbart. To forskellige typer af polstring sikrer optimal komfort, når man øver bevægelser, der kræver en afbalanceret fordeling af kropsvægt. Tykkere gummi er placeret over det centrale stykke på måtten for at give ekstra støtte. Den brede overflade giver stabil støtte og sikrer en glat, ukompliceret træning. Denne måtte er let at transportere og opbevare.

Reformer Trapeze Combination ulemper

-towerDet Reformer-Trapeze-Combination Tower kan have nogle ulemper. Det første er, at det er meget dyrt i forhold til andre træningsudstyr. Det er nemt at miste balancen under øvelserne, hvilket kan resultere i skader, hvis man ikke har passende sikkerhedsforanstaltninger og dygtig vejledning. Øvelserne har tendens til at få kroppen til at bevæge sig i et begrænset område, hvilket kan føre til, at man bruger de samme muskelgrupper hele tiden uden at udfordre dem yderligere. Endelig kræver det en vis mængde plads for at installere Reformer-Trapeze-Combination Tower, som ikke alle husstande har tilgængelige.

Fordele Reformer Trapeze Combination

Reformer Trapeze Combination fra Den Intelligente Krop giver maksimal bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Det er fyldt med tonsvis af innovative funktioner, der muliggør bredere bevægelsesudfoldelse samt mere dynamisk træning. Bivirkningerne og risiciene ved ukontrollerede bevægelser reduceres også med kombinationen. Det ansvarlige design af Trapeze Reformer Combo tillader alle aldersgrupper at træne sikkert og gnidningsløst. Det kommer i forskellige størrelser, så det kan bruges af alle – uanset individets højde. Dette produkt har mange fordele for os; det styrker, strammer og harmoniserer musklerne, forbedrer den funktionelle fleksibilitet og øger balanceevnen.

Hvad folk siger i anmeldelser om Reformer Trapeze Combination

De fleste anmelder stor glæde med dette produkt. Nogle bemærker, at det har hjulpet dem med at styrke deres krop og øge deres smidighed. Andre har nydt, hvor længere og stærkere træninger kan vare. Derudover skriver brugere, at det er en god betaling for at have adgang til et bredere udvalg af øvelser og øge deres præstationer.

Hvor kan man købe Reformer Trapeze Combination

Køb af Reformer Trapeze Combination fra DenIntelligenteKrop.dk er en nem og brugervenlig proces. Køberen kan gå til hjemmesiden, vælge produktet, tilføje det til kurven og derefter afslutte købet. For at afslutte købet, skal køberen enten logge ind eller oprette en konto på siden. Efter godkendelse af betaling, vil produktet blive sendt inden for 3-5 arbejdsdage. Købere som er bosat i Danmark har alle de mest almindelige betalingsmetoder til rådighed, herunder PayPal og forskellige kredit- og debitkort. Leveringen er gratis overalt i Danmark.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Reformer Trapeze Combination”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Reformer Trapeze Combination
Reformer Trapeze Combination

94.429,00 kr.

94.429,00 kr.

SKU: 632591-Balanced Body Category:
By Pepe Butik
Logo