Push-Through Bar Kit For Springboard (Blå)

4.789,00 kr.

Push-Through Bar Kit For Springboard (Blå) beskrivelse

Push Through Bar Kit for Springboard er en opgraderede perforeret stålbøjle, der monterer på springvæggen. Det tillader brugeren at udføre trækstangøvelser for at forbedre længden og strække ud kroppens muskler. Designet gør det muligt at skifte vinkel, så det bliver lettere at udføre øvelserne med forskellige niveauer af vanskeligheder. Kitet indeholder to fastgørelseselementer, stålbar og plastknapper samt monteringsskruer og -bolte. Bøjlen er bygget med klapfunktion og kan klappes ind i springvæggen efter brug.

Push-Through Bar Kit For Springboard (Blå) ulemper

Push Through-bar-kittet til springboard viser manglende kørekomfort, konstruktion og driftstabilitet. Det kan være ubehageligt at bruge, da det ikke har nogen sorte eller hvide forhandler, så det er ikke altid nemt at få hjælp til det. Det vejer heller ikke meget, hvilket kan få det til at briste og falde ned. Det er også vigtigt at være forsigtig, da det ikke er designet til at bære tunge vægte. Desuden er det en relativt stor investering, hvor du risikerer at skulle erstatte dele jævnligt for at forlænge levetiden.

Fordele Push-Through Bar Kit For Springboard (Blå)

Push Through Bar Kit for Springboard er en fantastisk løsning til træning i hjemmet. Den giver brugeren mulighed for at udnytte et springboard med alle dens bevægelsesmuligheder og enorm effektivitet. Produktet består hovedsageligt af push through bars, der passer på det eksisterende springboard. Push-through-barerne giver en sikker og stabil base til at øve de forskellige springbro-øvelser på, uanset om det er let eller intens træning. Det tilbyder brugeren to niveauer af tømmer for smidighed, friktionsled for nakkeøvelser, push-overs for skulder stabilitet og stretching, samt kabletilbehør for et bredt udvalg af øvelser til overkroppen. Det er nemt at samle og installere, da det kommer komplett med alt det nødvendige hardware. Det er mere kompakt, så det kan fint passe ind i det mindste rum og bruges af de fleste aldersgrupper. Push Through Bar Kit for Springboard er en ideel løsning til at øge din træningeffektivitet og udnytte pladsen bedst muligt.

Hvad folk siger i anmeldelser om Push-Through Bar Kit For Springboard (Blå)

Folk siger, at det er en god produkt til et fornuftigt prisniveau, det lever op til deres forventninger og er let at installere. Der er rapporter om god service fra produktleverandøren, da det kom hurtigt. De fleste anmeldere kan varmt anbefale produktet.

Hvor kan man købe Push-Through Bar Kit For Springboard (Blå)

Push Through Bar Kit for Springboard kan købes online fra Den Intelligente Krop. Produktet indeholder en lavprofilstigefod, en springboard og et par presstorve, der skrues sammen. Når produktet ankommer, skal det blot samles og monteres. Alle de nødvendige værktøjer og skruer findes med i emballagen. Det er også muligt at kontakte produktexperterne hos Den Intelligente Krop, som vil hjælpe med samling og montage. Bindinger og elektrisk udstyr skal ikke leveres, da produktet har dens egen vejledning.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Push-Through Bar Kit For Springboard (Blå)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Push-Through Bar Kit For Springboard (Blå)
Push-Through Bar Kit For Springboard (Blå)

4.789,00 kr.

4.789,00 kr.

SKU: 488466-denintelligentekrop Category:
By Pepe Butik
Logo