Procean Sport Tørdragt

8.000,00 kr.

Procean Sport Tørdragt beskrivelse

Procean-sport tordragten er designet med omhu og er ganske komfortabel. Det er fremstillet af neopren 5mm thinsulate isolerende skum, og har flere gennemtænkte detaljer som buffer sømme og moveable zip-stoppere. Tordragten har også Superstyle 750 trykknappegrænse, der beskytter sejlrenene mod slid. Dragtens mundstykke med ruskind trimmede kant og stramme krave giver ekstra komfort.

Procean Sport Tørdragt ulemper

Med en Procean Sport tørdragt kommer mængden af frihed og bevægelsesfrihed. Brugerne kan comfortabelt træde vandet med denne højkvalitets udviklede dragt. Dog har denne dragt et par ulemper som bruger skal kende til, inden man køber dragten. For det første er en Procean Sport tørdragt relativt dyrere end mange andre tørdragter på markedet, hvilket kan afstyre potentielle kunder. Desuden kræver det mange opstartsomkostninger at betjene dragten, herunder dragtsealer, forsyninger og intensiv vedligeholdelse. Dertil kan det regneregulerende materiale skinsystem der er bygget ind i dragten ikke garanterer total tæthed. Dette gør dragten svagere mod grundvand, hvilket i sidste ende kan gå ud over eller ødelægge præstationer.

Fordele Procean Sport Tørdragt

Procean Sport Tordragt er et kvalitetsprodukt specielt designet til dykkeroplevelser. Det er lavet af topkvalitet materialer, der er stærke, holdbare og slidstærke for at sikre, at det hersker lang tid.Desuden har tørdragten et tri-laminat-design bygget på dobbelt lagmateriale. Dette design sikrer, at dragten er robust nok til at modstå skarpe overflader som f.eks. klipper eller koraller, så brugen af det er problemfri, selv med udfordrende forhold.Beskyttelsen mod kulde og termisk isolering er også dækket af tørdragten. De to lag udvendigt neoprenmateriale, der går sammen med flammebagside, giver en optimal komfort uden at ødelægge dragtens styrke. Endelig har Procean Sport Tørdrag tøjposer, rustfrit stålankre og YKK-lynlåse, for at forhindre transportproblemer og forbedre bekvemmeligheden, når den er i brug.

Hvad folk siger i anmeldelser om Procean Sport Tørdragt

Anmeldelserne siger, at Procean Sport Tordragten er stilfuld, komfortabel og enestående på pris. Det er et godt produkt til prisen med god funktionalitet. Mange dykkere har anerkendt det for sin varmeisolering og for at holde dem tørre. Brugeroplevelserne er meget positive, og folk har anbefalet det til andre.

Hvor kan man købe Procean Sport Tørdragt

Procean Sport Tordragt er et populært dykkerprodukt, der sælges af Dykker-butikken.dk i Danmark. For at købe produktet skal man først vælge den ønskede størrelse og farve på hjemmesiden og derefter trykke på Tilføj til kurv. Det næste trin er at gennemgå kurven og dobbelttjekke produktets specifikationer og det samlede beløb. Når dette er gjort, skal kunden klikke på Fortsæt til betaling for at fortsætte med at betale for varerne. Der er flere betalingsmuligheder at vælge imellem – kreditkort, PayPal, bankoverførelse eller bankoverførelse. Endelig kan kunden bekræfte deres ordre ved at trykke på knappen Bekræft ordre. Efter dette, sender Dykker-butikken et bekræftelsesemail, som indeholder en detaljeret ordrebekræftelse og leveringsinstruktioner.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Procean Sport Tørdragt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Procean Sport Tørdragt
Procean Sport Tørdragt

8.000,00 kr.

8.000,00 kr.

SKU: 412190-dykkerbutikken Category:
By Pepe Butik
Logo