Pilates Springboard, Ellie Hermann

7.589,00 kr.

Pilates Springboard, Ellie Hermann beskrivelse

Pilates Springboard Ellie Hermann er et innovativt træningsredskab til at udfordre og styrke din Pilates rutine. Udformet på samme måde som et tredobbelt trampolin, der giver en naturlig, holistisk form for styrketræning, der forbinder både krop og ånd.springboarden er udformet af massivt Irokotreetræ, der har en stærk, let konstruktion, så den er let at transportere. Den er forudindstillet på fire forskellige højder (1 til 4), så du kan genopfinde dit Pilates træningsprogram. Endnu bedre – det følger med indbyggede pirrende designs, såsom et forkromet hjul, belagte ergonomiske svøb og en luftmadras, hvilket gør træningen sikker og behagelig.

Pilates Springboard, Ellie Hermann ulemper

/Pilates springboard kan nogle gange være vanskeligt at bruge. For at få det optimale ud af produktet kræver det noget erfaring og træning, og hvis man ikke bruger det korrekt, kan det gøre mere skade end godt. Det er også meget kompliceret for begyndere at komme igennem sættene med et springboard, da det er en anderledes bevægelse fra traditionel yoga eller Pilates. Afhængig af størrelsen kan det være svært at gemme produktet, da det er ret voluminøst. Endelig kan det ligeledes være dyrt, alt afhængig af producenten.

Fordele Pilates Springboard, Ellie Hermann

/Ellie Hermann Pilates Springboard er en multifunktionel træningsudstyr, som giver brugeren mulighed for at udføre et stort udvalg af kropsbevægelser. Det er designet således, at det giver brugeren en fuldkropsøvelse på kort tid og med minimal anstrengelse, og dermed gør det lettere end nogensinde før at træne hele kroppen effektivt. Det tilbyder følgende fordele:Det forbedrer den funktionelle bevægelse. Dette øger muskelstyrken, smidigheden, udholdenheden, balanceevnen og mange andre egenskaber. Det letter repetitioner og forskellige vinkler, så brugen kan få maksimal fordel af træningen og opnå de bedste resultater.Det hjælper med at forbedre kropsholdningen. Hvis du bruger det regelmæssigt, kan det forbedre ryggens muskelstyrke, lumbalholdning og core-styrke, som giver bedre stabilitet, selvkontrol og fleksibilitet.Det hjælper med at forebygge skader. Det understøtter kroppen, når du laver øvelser, hvilket gør det mindre tilbøjeligt til at blive skadet.Doorian afspejler bevægelser, så du kan mestre øvelser hurtigt og effektivt. Dette gør det lettere at øge kompleksiteten og intensiteten af øvelsen og dermed øge træningsmulighederne.Derudover er det et let tilgængeligt, holdbart og robust træningsudstyr, som er uendeligt modtagelig for tilpasning til enhver niveau af fitness.

Hvad folk siger i anmeldelser om Pilates Springboard, Ellie Hermann

Kunder har elsket dette elektriske pilatesboard fra Ellie Hermann. Et anmeldelser roser produktet for at være robust og meget effektivt på grund af den motoriserede vibration. De fleste anmelder kommenteret også på, hvor mange timer sjov og udfordring de har haft med det. Et par andre bemærkede, at dens design er elegant og opfylder alle deres træningsbehov. De fleste anmeldelser konkluderer, at det er et godt køb.

Hvor kan man købe Pilates Springboard, Ellie Hermann

Købet af produktet Pilates Springboard Ellie Hermann er en simpel proces. Kunden skal gå til webshoppen https://www.denintelligentekrop.dk/ og købe produktet ved at tilføje det til den virtuelle indkøbskurv. Derefter skal kunden følge de oplysninger, der fremgår på webshoppen for at fuldføre betalingen. Man kan vælge mellem forskellige muligheder for betaling: Betal med kreditkort, Betal med Mobile Pay eller Betal med Bankoverførsel. Når betalingen er fuldført, vil produktet blive leveret via PostNord. Ligeledes vil kunden modtage en bekræftelsesmail omkring sin ordre og efterfølgende trackinginformationer, så man kan følge leveringen.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pilates Springboard, Ellie Hermann”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pilates Springboard, Ellie Hermann
Pilates Springboard, Ellie Hermann

7.589,00 kr.

7.589,00 kr.

SKU: 412607-Balanced Body Category:
By Pepe Butik
Logo