Pilates Reformer Udd – Modul Pilates Reformer Udd (Modul 2: 19/11-21 I Herlev)

Add your review

4.500,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 788886-Den Intelligente Krop Category:

Pilates Reformer Udd – Modul Pilates Reformer Udd (Modul 2: 19/11-21 I Herlev) beskrivelse

Pilates Reformer Uddannelses Modul 2 er en 10 timer lang træning for begyndere med erfaring inden for Pilates Reformer, og fokuserer på udførelse af basale øvelser. Det er designet til at give en dybere forståelse af Re former udstyret og den metode, man evner til de bedste resultater i træningsprogrammer. Modulet fokuserer på: Anatomi, fysiologi og biomekaniske begreber relevant for reformer udstyr, afstemning af opvarmning, progression, sequencing af øvelser som relateret til formålet med træningsprogrammet og demonstration af grundlæggende og varierede regime-øvelser.

Pilates Reformer Udd – Modul Pilates Reformer Udd (Modul 2: 19/11-21 I Herlev) ulemper

Ulemper ved pilates reformer uddannelsen er, at det kræver både tid og økonomi for at fuldføre det. Niveauet er temmelig højt, så man skal investere både tid og penge i at gennemføre uddannelsen og nå sit mål. En anden ulempe er, at der kun tilbydes limited klasstid på denne uddannelse. Det betyder, at hvis du har et akut behov for vejledning, kan de læringstider du har adgang til, være begrænsede.

Fordele Pilates Reformer Udd – Modul Pilates Reformer Udd (Modul 2: 19/11-21 I Herlev)

Uddannelsen Den intelligente krop Pilates Reformere Uddannelse Modul 2 tilbyder et bredt udvalg af muligheder for dem der ønsker at udvide deres Pilates kundskaber. Med modulet kan man lære nye, avancerede øvelser samt lære hvordan man bruger hjælpemidler og ekstraudstyr, såsom reformere, for at hjælpe med at styrke, styrke koordinationsevnen og genopbygge stabilitet muskelgruppeen. Modulet fokuserer på at give mulighed for at tilpasse forskellige Pilates øvelser til den enkelte person, der passer bedst til individets behov. Herudover giver det mulighed for at forbedre balance, koordination og leadership-evnen, hvilket resulterer i øget bevægelighed og fleksibilitet. Der er også forskellige online og praktiske opgaver til rådighed, der involverer udførelse af øvelser, som bidrager til øget dynamisk styrke og udholdenhed.

Hvad folk siger i anmeldelser om Pilates Reformer Udd – Modul Pilates Reformer Udd (Modul 2: 19/11-21 I Herlev)

Folk giver dette produkt positive anmeldelser. De bemærker, at modulet leverer kvalitetsundervisning og konkrete værktøjer til træning af kroppen. De roser den øvelsesrige variation, som modulet giver, samt denne mulighed for at skabe en personlig oplevelse af uddannelse. Modulet hjælper dem med at forbedre deres overordnede forståelse for præcis udførelse af øvelserne, samt hvornår man skal bruge dem for at se resultat.

Hvor kan man købe Pilates Reformer Udd – Modul Pilates Reformer Udd (Modul 2: 19/11-21 I Herlev)

Pilates Reformer UDD Modul 2 er en dansk produkt, der produceres af virksomheden The Intelligent Body. Det er et godt produkt til alle, der har interesse for at lære Pilates. For at købe denne reformer skal du gå online til deres webshop og bestille produktet. Du vil have mulighed for at vælge mellem mange forskellige betalingsmuligheder, herunder betaling med Visa og Mastercard. Når du har bestilt produktet, vil du modtage det indenfor 1-2 hverdage leveret til din dør.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pilates Reformer Udd – Modul Pilates Reformer Udd (Modul 2: 19/11-21 I Herlev)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4.500,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Pilates Reformer Udd – Modul Pilates Reformer Udd (Modul 2: 19/11-21 I Herlev)
Pilates Reformer Udd – Modul Pilates Reformer Udd (Modul 2: 19/11-21 I Herlev)

4.500,00 kr.

Bypepe Butik
Logo