Nubis Recovery Chair (Grå)

Add your review

6.595,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 302865-Nubis Category:

Nubis Recovery Chair (Grå) beskrivelse

Nubis Recovery Chair er den første opladbare og bærbare salchair, der er udviklet til professionelle medarbejdere på hospitaler og i sundhedsvæsnet. Den er designet til at give en komfortabel arbejdsstilling, mens du hviler, og tilbyder et støttende lænehoved, komfortable armlæn og god bevægelsesfrihed til at ændre position. Salchair har en skulptureret fjedervirtuelt ryghylde, der muliggør forbedret nakke og skulder støtte. Dens elektroniske justeringsfunktioner, inklusive længdejustering, automatisk stolhøjdeindstilling og intelligent bageste rullebremse, giver en høj grad af komfort og støtte.

Nubis Recovery Chair (Grå) ulemper

Nubis Recovery Chair har et par ulemper. Det mest ekstreme er, at den er ret dyrere end andre lignende stole. Det kan være noget af en post, især hvis du ikke har budgettet til det. Stolen har også et begrænset justeringsomfang sammenlignet med andre stole, så brugerne kan ikke indstille det i forskellige vinkler. Det gør det vanskeligt for brugeren at f indtilpasset stole til den komfort, der passer bedst til dem. Endelig er det svært at bære rundt på stolen, da det vejer over 50 kg. Dette gør det vanskeligt for brugere at flytte stolen fra sted til sted.

Fordele Nubis Recovery Chair (Grå)

Nubis Recovery Chair giver brugeren mulighed for at lindre smerte og øge fleksibiliteten. Den har seks justeringsmuligheder for at støtte forskellige trænings- og restitutionstillinger, samt en perfekt vinkel til at reducere stress på slurven og benene. Den er også udstyret med avancerede skumstolelementer og memory foam for ekstra komfort. Dette produkt er designet med ergonomiske funktioner for at give opgiveren lethed under træningen eller restitutionen. Det kan hjælpe med at øge blodgennemstrømningen, reducere træthed, stimulere muskelvækst og forbedring af bevægelighed. Nubis Recovert Chair giver også optimal støtte til detadfærdsmønstre som liggende, siddende, hoppende og hældning.

Hvad folk siger i anmeldelser om Nubis Recovery Chair (Grå)

Folk elsker Nubis Recovery Chair for sit høje niveau af støtte og komfort, som de mener virkelig hjælper med at øge restitutionen. Mange anmeldere har bemærket den fantastiske holdbarhed og let rengøringsvenlighed sammenlignet med andre produkter på markedet. Brugere er også tilfredse med designet, som de mener ligner et luksuriøst stykke møbel og oplever en positiv effekt på deres kropsholdning.

Hvor kan man købe Nubis Recovery Chair (Grå)

{
error: empty text parameter
}

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nubis Recovery Chair (Grå)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6.595,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Nubis Recovery Chair (Grå)
Nubis Recovery Chair (Grå)

6.595,00 kr.

Bypepe Butik
Logo