Nauticam A7Iv-Hus Til Sony A7R Iv-Kamera

Add your review

22.499,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 258896-dykkerbutikken Category:

Nauticam A7Iv-Hus Til Sony A7R Iv-Kamera beskrivelse

Kompakt og vandtæt dyrkerhus til Sony A7R IV kamera. Materialer: magnesiumlegering, aluminium-højtryksdør, aluminiumsstruktur, lukkesystem og hylster i rustfrit stål. O-ringe og låse anvendes til vandtæthed. Rumme kameraet med en normal objektivmontering, eller et par mindre linser, eller et batterigreb. Yderligere plads til en fibian T3 trigger, monopolarmodifikator, rygstrålemodifikator, kompakt blitz eller en afslappende afmonteret filterramme. Tillader vandtæt ned til 100 meter.

Nauticam A7Iv-Hus Til Sony A7R Iv-Kamera ulemper

Nauticam A7IV huset til Sony A7R IV kameraet er et godt produkt, men det har også nogle ulemper. Mens huset giver et betydeligt antal funktioner – herunder vandtæthed op til 100 meter (330 fod) dybde – materialet er relativt let og derfor kan ikke trække ekstremt hårde påvirkninger. Da det specielt er designet til undervandsfotografering, er det ikke det mest praktiske valg tilmed flere begrænsninger mht. strømkilde og evne til at skifte linser. Endvidere er det ret dyrt.

Fordele Nauticam A7Iv-Hus Til Sony A7R Iv-Kamera

Nauticam A7IV huset til Sony A7R IV kameraet er et af de øverste dykkerhus på markedet. Det giver pålidelig beskyttelse mod vand, støv og snavs, samtidig med at det tillader fotografen at få det bedste ud af deres Sony A7R IV kamera – mens de dykker ned. Det er placeret i en korrosionsfri aluminiumslegering og indeholder en særlig fan-kølede nøglesikring, som sikrer, at enheden ikke overophedes under lange beskyttelsessessioner. Nikkelbelagt fittings og en justerbar prismeholderen gør det muligt for brugeren at ændre fokuspunktet, selv når objektivet er monteret. Lavenergi lysdioder på begge sider af hoveden belyser indholdet rigtigt. En høj density gummiarmbånd forhindrer skiftende knapper i at bevæge sig inde bag akrylen under proceduren. Huset har flere offentliggjorte Sony logik funktioner, herunder autofokus, automatisk udløser (TV, AV, B eller M) og intuitiv menu navigering via de to spolerog frontinterfaceer. Huset er også kompatibelt med optisk søgeren og en enhåndsbrug.

Hvad folk siger i anmeldelser om Nauticam A7Iv-Hus Til Sony A7R Iv-Kamera

/Folk elsker Nauticam-huset. De nævner, at det holder kameraet sikkert, er robust og let at montere, har et stort greb for let håndtering, og at det er fyldt med mange ekstra funktioner til betjening af kameraet. Det siges endda, at det fugtbestandige design mindsker risikoen for, at kameraet skades.

Hvor kan man købe Nauticam A7Iv-Hus Til Sony A7R Iv-Kamera

Produktet Nauticam A7IV Hus til Sony A7R IV Kamera kan købes på Dykker-butikken.dk. Først skal man skabe et brugerkonto på deres hjemmeside. Når dette er gjort, kan man navigere til den side, som indeholder produktet i spørgsmålet. Når man er nået derind, skal man vælge den ønskede farve og størrelse for produktet, og derefter skal man føres videre til betalingsprocessen på deres sikre platform. Betalingsprocessen omfatter alle de normale betalingsmetoder, som betalingskort, kontoudtog, PayPal og kontant betaling i butikken. Når betalingen er fuldført, sendes produktet til det angivne leveringsadresse.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nauticam A7Iv-Hus Til Sony A7R Iv-Kamera”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

22.499,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Nauticam A7Iv-Hus Til Sony A7R Iv-Kamera
Nauticam A7Iv-Hus Til Sony A7R Iv-Kamera

22.499,00 kr.

Bypepe Butik
Logo