Metro Iq Reformer (Liggende Opbevaring – Wheelbarrow)

Add your review

26.759,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 111995-Balanced Body Category:

Metro Iq Reformer (Liggende Opbevaring – Wheelbarrow) beskrivelse

.htmlMetro iQ Reformer Wheelbarrow Wheel er det mest avancerede hjul, der nogensinde er opfundet. Det ændrer helheden af ​​en reformer maskine, da det giver kraftigere liggende opensource eller cams. Reformer hjulet annullerer behovet for manuelt flytte udstyr omkring samtidig øger den overordnede anvendielsesmulighed både i bunden og i procentstanden. Det er kompatibelt med Cadillac, Reformer og Combo vogne og er designet med rustfrit stålrails, lavprofilhjul, velcro håndtag samt 4 niveaujusterbare ben for forøget stabilitet. Hjulet har smøremidler til støjsvag, glat rolling.

Metro Iq Reformer (Liggende Opbevaring – Wheelbarrow) ulemper

-traeningsudstyr/Der er flere ulemper ved Metro IQ Reformer Wheelbarrow Wheel Træningsudstyr. For det første er det ret højt prissat, hvilket afholder mange mennesker fra at købe det. Nogle af de mindre bevægelige dele, såsom pedaler, kan også være ret tung at justere, hvilket gør det svært for nogle brugere at justere brugen af produktet efter deres behov. Bemærk venligst, at du muligvis skal have professionel assistance til opsætning og reparation. Endelig kan dens kompakte design være lidt vanskeligt at navigere med et større lokale.

Fordele Metro Iq Reformer (Liggende Opbevaring – Wheelbarrow)

-ben-stretcherDen Intelligentekrops Metro IQ Reformer Wheelbarrow Wheel er en let og stilfuld liggende benstretcher, der giver brugeren mulighed for at foretage et bredt udvalg af terapeutiske øvelser. Denne reformator har mange fordele, herunder dens ergonomiske design og robuste stålramme. Ergonomien er god for brugerens komfort, mens stålrammen maksimalt muligt støtter mængden af blodtilførsel strukturer.Wheels design gør det muligt for brugeren at skifte position eller flyttes ikke samtidig med den aktivitet, de udfører. Det kan også anvendes til forskellige niveauer af teknikker, herunder massage, myofascial udvidelse, stretching og eksplosive bevægelser. Fordelen med dette produkt er, at det kan give træning i moderation og varighed, så alle kan få gavn af det og tage det stille og roligt.

Hvad folk siger i anmeldelser om Metro Iq Reformer (Liggende Opbevaring – Wheelbarrow)

Folk elsker denne produkt. De siger det har en stærk og robust konstruktion, er godt håndteret og nem at styre, og de finder, at den let kan klare forskellige terræn og situationer. Det har også været nyttigt i situationer med skråninger og trapper, og det efterlader dig med en let og fleksibel betjening.

Hvor kan man købe Metro Iq Reformer (Liggende Opbevaring – Wheelbarrow)

-ft/Køb af produktet Metro IQ Reformer Wheelbarrow Wheel Liggende Følgehjul hos Den Intelligente Krop er simpelt og hurtigt. Gå til hjemmesiden og vælg produktet, størrelsen, farven og antallet. Klik derefter på knappen Tilføj til kurv under billedet af produktet. Når du har tilføjet produktet til din kurv, er du klar til at gennemføre betalingen ved at klikke på knappen Gå Til Kasse. Følg trinene og beskriv så detaljeret som muligt brugernavnet og kontaktoplysningerne, så de kan foretage leveringen.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Metro Iq Reformer (Liggende Opbevaring – Wheelbarrow)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

26.759,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Metro Iq Reformer (Liggende Opbevaring – Wheelbarrow)
Metro Iq Reformer (Liggende Opbevaring – Wheelbarrow)

26.759,00 kr.

Bypepe Butik
Logo