Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Hvid)

17.599,00 kr.

Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Hvid) beskrivelse

ME massagebriks er en kraftig, hydraulisk, 2-zoner massagebriks med et robust konstrueret design til professionelle klinikker. Massagebriksen er lettere sammenklappelig for transport og opbevaring. Den har en massiv skridsikker overflade og velcroægte sidevægge giver øget stabilitet ved opsætning. 45 cm udglat vinylhynde sidder på brikselementerne og gør det muligt at regulere udglat høyden via manuell justering. BEMÆRK: Benene hæves og sænkes uafhængigt af hinanden, så at benene kan bruges som breddenjusteringsfunktion på brikselementet.

Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Hvid) ulemper

Ulemperne ved ME massagebriksen er, at den har et begrænset område og er ret tung at flytte. Det er heller ikke det mest æstetisk tiltalende produkt, da den i det store og hele er ret simpel. Den almindelige højde på massagebriksen skaber også komfortproblemer for nogle brugere, som kræver en højere madras. Desuden er prisen ganske høj i forhold til prisen for et sæt af to gasfjedre.

Fordele Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Hvid)

ME Massagebriks er et højkvalitets produkt af højeste komfort. Me Massagebriks produktet giver maksimal træningsfleksibilitet og komfort ved at tilbyde en ekstra bred klædeflade på 190×100 cm. Ud over den store overflade, giver den hydrauliske højdejusterbarhed fleksibilitet, når man placerer den. Derudover gør de to forskellige zoner det muligt for brugeren at skifte belastningen rundt og specifikt tilpasse øvelser og positioner. ME Massagebriks har også integrerede sider med polstret uigennemtrængelig bagside, som giver øget støtte og stabilitet samt en holdbar PVC-belagt side og en flot valnød finish. Endelig har den langsomme lukkefunktion, der sikrer en sikker og behagelig åbning og lukning.

Hvad folk siger i anmeldelser om Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Hvid)

Kunder har givet produktet fem stjerner og er meget glade for det. Mange bemærker, at briksem er god kvalitet, let at installere, blød at røre ved og har flere indstillinger til behandling. De elsker denne massagebriks.

Hvor kan man købe Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Hvid)

Når du vil købe produktet ME Massagebriks 190×100 cm Hydraulisk 2 Zoner, som sælges af webshoppen The Intelligent Body i Danmark, kan du følge disse trin. For det første skal du gå online til hjemmesiden theintelligentbody.dk. Her finder du produktbeskrivelsen af massagebriksen, mens produktets pris følger på samme side. Når prisen er afgjort, skal du vælge den antal du ønsker og lægge dem i indkøbskurven. Nu skal du angive dine betalings- og leveringsdetaljer, og du kan vælge om du ønsker regulær levering eller expresslevering, som begge tilbydes af The Intelligent Body. Når din ordre er gennemført, meddeles du, at din ordre er modtaget af webshoppen.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Hvid)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Hvid)
Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Hvid)

17.599,00 kr.

17.599,00 kr.

SKU: 167896-Me Massage Category:
By Pepe Butik
Logo