Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Blå)

17.599,00 kr.

Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Blå) beskrivelse

ME Massagebriks er en kvalitetsmæssagebriks med to zoner. Hydrauliskjustering giver brugeren mulighed for at tilpasse madrassen til den optimale højde og invadere dybden af massagen. Den 190×100 cm størrelse er beregnet til enkelthovedmassage og designerne har gjort det muligt for massage terapeuter og professionelle at udføre deres arbejde med god ergonomi og komfort. Brikken er fremstillet af slidstærkt materiale, der er modstandsdygtig overfor ridser og overfladeafskalning. Rammen og gasfjedrene er designet til maksimal holdbarhed.

Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Blå) ulemper

Den mekaniske ME-massagebriks fra denintelligentekrop.dk kan i visse tilfælde have ulemper. Det mest almindelige problem er støjen, da massagebriksen er hydraulisk og derfor laver en påmindelse om maskineri, når den drifter. Det kan være irriterende for brugeren at høre den kaotiske støj mellem sine massage sessioner. Derudover vejer massagesengen op til 90 kg, hvilket gør det svært at bevæge den rundt til små rum. Massagebrikker er ofte store, og denne model er ingen undtagelse. Desuden har brikken ikke mange justeringsmuligheder: Hældningen på ben- og skulderområderne kan justeres manuelt og kunne ikke løfte benene helt lige med resten af bordet.

Fordele Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Blå)

ME Massagebriks 190×100 cm Hydraulisk 2 Zoner giver mange fordele. Takket være de justerbare højder på helt op til 80 cm giver produktet mulighed for behandlere at behandle mange forskellige typer klienter, uanset størrelse og type skade. Produkter har også fleksibel bevægelse, der gør det muligt for brugeren at arbejde i enhver position for optimalt at få frihed til at udføre behandlingen. Det hydrauliske system reducerer brugens anstrengelser betydeligt, mens det er yderst sikkert at bruge. Produktet er rigtig solidt designet, med hårdt stål og et ekstra højkvalitetsPU-overflade, hvilket forhindrer enhver form for skam og rod og også indikationsaflæsning. Alligevel er produktet let og ombytbart.

Hvad folk siger i anmeldelser om Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Blå)

Denne massagebriks er særlig god til at give en varm og afslappende følelse. Det er blevet rost for sin komfort og styrke, mens det stadig er let at bære rundt. Den har to zoner, der gør det meget fleksibelt med hensyn til siddepositioner. Kvaliteten for det produkt er utrolig god, og den støtte, som den tilbyder, er topklasse. Kundeservicen er også fremragende og meget effektiv.

Hvor kan man købe Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Blå)

{
error: empty text parameter
}

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Blå)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Blå)
Me Briks (190X100 – Hydraulisk – 2 Zoner – Blå)

17.599,00 kr.

17.599,00 kr.

SKU: 866692-Me Massage Category:
By Pepe Butik
Logo