Måtte Til Wall Tower Unit + 2 Moon Boxe

16.409,00 kr.

Måtte Til Wall Tower Unit + 2 Moon Boxe beskrivelse

Wall Tower Unit 2 Moon Boxe fra Den Intelligent Krop er en kompakt skrivebordssat oplevelse. Det består af to højttalere, der… er placeret på et specielt udformet metalstativ. Hvert højttalerrum er fyldt med 20W-højttalere og har tre forskellige indgange – Bluetooth, phono og aux. Det er også udstyret med EQ-bokse så du kan justere bas og diskant, hvilket giver dig mulighed for at justere lydstyrken præcis som du ønsker det. Endvidere er der indbygget 5W-subwoofer for mere kraftfuld lydkvalitet.

Måtte Til Wall Tower Unit + 2 Moon Boxe ulemper

Matte til Wall Tower Unit 2 Moon Box er et produkt, der gør det muligt for forbrugere at montere deres Moon Boxe-højttalere på væggen. Imidlertid kan dette produkt være komplekst at montere og data som højdeevne, wirestørrelse og akustisk afbildning skal overvejes, hvis det ønskes, at installationen skal være optimal. Det kan også være tidskrævende og dyrt at installere, og detaljerne i den endelige installation bør være korrekt udført. Desuden er installation bidragsydere til vægbeskadigelser, da det kræver udskæringer i overfladerne for at passe komponenterne, herunder monteringsbeslaget. Det anbefales derfor, at en professionel autoriseret serviceudbyder kontaktes til installation af produktet.

Fordele Måtte Til Wall Tower Unit + 2 Moon Boxe

Wall Tower Unit 2 Moon Boxer fra Den Intelligente Krop kombinerer to moderne nyheder i lydteknologi. Den første er en innovativ Bluetooth-teknologi, der giver et lydoplevelse på højeste niveau uden at skulle slide kablerne. Den anden er lyden af High Definition Audio, som sikrer legende klare lyde og en detaljeret lydprofil. Endvidere er Unit 2 Moon Boxer fremstillet med avanceret teknologi med trådløs overførsel af lyd fra smartphones, tablets og computere – alt sammen uden brug af kabler. Dette betyder, at brugeren kan afspille deres yndlingsmusik, podcast eller streamingtjeneste fra enhver enhed i hjemmet. Derudover er denne Wall Tower Unit 2 Moon Boxer udstyret med NFC (Near Field Communication) EKSTRA Funktionen, så brugerne nemt kan forbinde deres enheder ved blot at holde deres NFC-aktiverede smartphone tæt på.

Hvad folk siger i anmeldelser om Måtte Til Wall Tower Unit + 2 Moon Boxe

Kunderne er meget begejstrede for produktet. Mange anmeldere har rost det stærke lydkvalitet og den overlegne konstruktion. Den lille størrelse giver den stor fleksibilitet, så den nemt kan placeres forskellige steder. Brugervenligheden har også scoret højt med mange anmeldere, der siger, at setup og opsætning er ret enkel, og den kan fås til at virke næsten helt øjeblikkeligt.

Hvor kan man købe Måtte Til Wall Tower Unit + 2 Moon Boxe

For at købe produktet i Danmark skal man starte ved denintelligentekrop.dk hjemmeside og navigere til Wall Tower Unit 2 med Moon Boxe produktsiden. Der kan man tilføje produktet til kurven og derefter klikke på Fortsæt indkøb knappen, som vil lede til gennemførelsen af købet. Man skal derefter indtaste kontaktoplysningerne, kredit-/debitkortdetaljer og leveringsadresse, hvilket vil fuldføre ordren. En ordrebekræftelsesmail vil blive sendt, når ordren er fuldført, sammen med detaljer om leveringen.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Måtte Til Wall Tower Unit + 2 Moon Boxe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måtte Til Wall Tower Unit + 2 Moon Boxe
Måtte Til Wall Tower Unit + 2 Moon Boxe

16.409,00 kr.

16.409,00 kr.

SKU: 196120-Balanced Body Category:
By Pepe Butik
Logo