Lümmel Stol – Sort

2.600,00 kr.

Lümmel Stol – Sort beskrivelse

Lummel Stolen er en ergonomisk stol designet af David Olsen, der har skabt et godt alternativ til den traditionelle kontorstol. Stolen er udformet så man sidder i en lidt anderledes, mere lutning position, hvilket modsvarer kroppens naturlige position. Også ryggen får bedre støtte og korrekte håndgribelighed på armlænene giver mulighed for at øge komforten. Stolen er lavet med miljøvenlige materialer og fylder kun 4 kvadratmeter. Lummel stolen er non-marking, let at rengøre og har et rustfrit stål stel som passer ind i enhver professionel indstilling.

Lümmel Stol – Sort ulemper

Lummel-stolen har nogle potentielle ulemper, hvis de ikke anvendes korrekt. Stolens siddezone har et begrænset areal, og hvis den bruges af personer, der ikke afstemmer kropsstørrelse og opsætning korrekt, risikerer personen at tage skade. Stolen støtter nemlig kun et bestemt område af ryggen. Hvis benene stilles for langt væk fra stolen, vil de buede kurver på selve stolens sæde forårsage usikkerhed og kropslig ubehag. Desuden kan personen have vanskeligheder med at få øjenkontakt med andre mennesker, hvis benene er forkyndt.

Fordele Lümmel Stol – Sort

Lummel stol fra Den Intelligente Krop er et innovativt siddemøbel, som fokuserer på at tilbyde komfort og bevægelighed. Designet anerkender de forskellige måder vi bevæger os på, og stolens ergonomi og justerbarhed giver brugeren mulighed for at sidde behageligt, uanset hvordan kroppen kan bevæges. Udover sin komfort og støtte appellerer den intuitiv design også sin æstetiske skønhed. Med sin tynde træramme understreger stolens luftige udseende det minimalistiske look.

Hvad folk siger i anmeldelser om Lümmel Stol – Sort

Folk siger generelt, at denne lummelstol er meget behagelig og støttende. De var også begejstrede over, hvor let det er at montere og justere stolen – nogle kæmper endda med at få en masse brug ud af den. Nogle kunder har nævnt, at stolen kan være lidt bred, men de fleste foretrækker den ekstra støtte.

Hvor kan man købe Lümmel Stol – Sort

For at købe den lummel stol skal man gå til denintelligentekrop.dk. Når man er på hjemmesiden, kan man se det produkt ved at navigere hen på Køb Lummel Stol linket. Derfra kan man vælge et sortiment af farver til stolens ben og se flere pictures for at sikre, at dette produkt passer til ens behov og ønsker. Endeligt kan man placere en ordre ved at udfylde alle oplysninger i kassen. Herefter vil man modtage en bekræftelsesordre om at ordren er blevet accepteret og derefter regningen og information omkring levering.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lümmel Stol – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lümmel Stol – Sort
Lümmel Stol – Sort

2.600,00 kr.

2.600,00 kr.

SKU: 728961-denintelligentekrop Category:
By Pepe Butik
Logo