Lümmel Stol – Orange

2.600,00 kr.

Lümmel Stol – Orange beskrivelse

Lummelstollet er designet til at give komfort og støtte til en god siddestilling. Det har et justerbart lycraforspænd og justerbare skrå- og hældningsfunktioner, der hjælper med at understøtte den naturlige stilling i ryggen. Stolen har en slank ramme af robust stål og er belagt med maskeret polyamidmateriale, der ikke efterlader striber på gulvet. Den har også støddæmpning og vibrationer, der hjælper med at forhindre ubehagelig træthed ved at støtte ryggen indenfor sidetidsrammen. Den intelligente krop giver 10 års produktgaranti på stolen.

Lümmel Stol – Orange ulemper

Lummel stol er et stykke indretning, der ofte falder under kategorien minimalistisk og moderne møbeludstyr. Dog har det vist sig, at det kan have flere ulemper. For det første sparer den ingen plads i det lange løb, da ryglænet er ret højt til at begynde med. Det betyder, at man skal bruge lidt mere rum end sædvanligt. Desuden er stoffet ikke meget holdbart og let slidt, hvilket betyder at man vil skulle udskifte det flere gange i løbet af stolens levetid. Endelig forbliver gulvet oftere smadret når stolens fire ben er i brug, især når man skubber den rundt.

Fordele Lümmel Stol – Orange

Lummel Stolen er en ergonomisk stol, der hjælper med at forbedre holdningen og reducere træthed, når du sidder. Den har en indbygget skulderstøtte, som holder ryggen oprejst og en støtte til bagdelen for optimal komfort. Justerbar sidepude af polstring dækket med bomuld har en memory foam kerne, så man kan finde den bedste pasform til sin kropsstørrelse. Stolens polstring er udstyret med lydløst Dreap foam, som former sig efter din krop og leverer en enestående støddæmpning. Vandafvisende materialer sikrer let rengøring og gør det også meget mere blødt at sidde i. Lummel stolen er justerbar i højden, professionelt designet og stables efter behov.

Hvad folk siger i anmeldelser om Lümmel Stol – Orange

Folk har været glade for Lummel Stol. De siger, at den er meget behagelig at sidde i, selv i mange timer, selvom den kun vejer 2,5 kilo. De nævner også, at dens foldbare og lette træk gør den nem at transportere og opbevare. Stolsædet er lavet af åndbart mesh-teknologi til ekstra bekvemmelighed, og plastfødderne gør den robust nok til brug udenfor. Samlet set er dette en god stol til prisen.

Hvor kan man købe Lümmel Stol – Orange

For at købe Lummel Stolen fra Den Intelligente Krop, skal man gå til produktsiden på deres website. Her skal man vælge den ønskede størrelse og eventuelle tilvalg som f.eks. valg af materiale og farve. Herefter kan man lægge produktet i sin indkøbskurv og gennemføre købet med betaling. Betaling kan ske via kreditkort eller bankoverførsel. Produktet vil blive sendt via GLS og kan afhentes i en GLS pakkeshop. Levering vil typisk ske indenfor 1-3 hverdage.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lümmel Stol – Orange”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lümmel Stol – Orange
Lümmel Stol – Orange

2.600,00 kr.

2.600,00 kr.

SKU: 670499-denintelligentekrop Category:
By Pepe Butik
Logo