Lümmel Stol – Mørkegrøn

2.600,00 kr.

Lümmel Stol – Mørkegrøn beskrivelse

Lummel Stolen er en patenteret, ergonomisk kontorstol med hele tre faser af justeringer. Den placeres ved skrivebordet og har en god ergonomi, der bidrager til rygkomfort. Polstret læder betræk sikrer optimal komfort for brugeren. Det geniale design gør det muligt at justere stolen ud fra højde og individuelle præferencer.Justeringsmuligheden inkluderer armlæn (tilpasset bredde), position- og højdejustering af ryghovedstøtten projektion, rygvinkling, siddehøjde, lumbalinieindstilling og dybde af sadlen. ​

Lümmel Stol – Mørkegrøn ulemper

Lummelstolen kommer med et antal ulemper. Dels har den en tendens til at gøre det ubehageligt at sidde på i længere tid. Det er fordi det ikke har en justerbar ryg eller armlæn, så kroppens naturlige position kan presses ud af harmoni, hvilket resulterer i øget spænding og smerte over tid. Desuden er dens materielle kvalitet ikke god, da det er lavet af stiv plast. Dette betyder, at det vil begynde at falde fra hinanden hurtigere end andre materialer, hvilket gør det kortvarigt. Endelig er prisen lidt højere end mange andre stole af tilsvarende kvalitet.

Fordele Lümmel Stol – Mørkegrøn

Lummel-stolen giver brugerne mange fordele. Vægtfordelingen er forbedret ved at hjulene på stolens fodstøtte let kan flyttes, så benene aflaster ryggen og stolens lette design giver behagelig støtte. Stellet har et ergonomisk design, der øger støtten med justerbare firkantede armlæn, der er lette at placere i en behagelig position. Dette produkt støtter dig i ens tilbøjeligheder samtidig med at det fremmer naturlige rotationer af stammen og nakken. Lummel-stolen giver brugerne øget bevægelsesfrihed, da stolen selv flytter sig, mens man sidder i den. Den er udstyret med en drejeknap, der let justerer siddehøjden, samt ombytningsbare stoleben. Samlet set er Lummel-stol et fantastisk produkt, der tilføjer komfortabel støtte uden at ofre funktionalitet eller stil.

Hvad folk siger i anmeldelser om Lümmel Stol – Mørkegrøn

Stolen er så behagelig at sidde i og perfekt til det lange arbejde ved skrivebordet. Jeg kan ikke undvære den, den er meget støttende og komfortable. Super glad. Stolebenene er lavet af træ og føles meget stærke.

Hvor kan man købe Lümmel Stol – Mørkegrøn

For at købe en Lummel Stol fra denintelligentekrop.dk, skal du gå ind på hjemmesiden og vælge Stole Lummel. Denne side vil give dig et overblik over alle stolene, der er tilgængelige i forskellige farver og priser. Når du har fundet den ønskede model, skal du tilføje den til din indkøbskurv og fuldføre købet. Du kan vælge at betale med kort eller Mobilepay. Herefter vil du modtage et ordrebekræftelsesbrev med oplysninger om leveringsmetode, leveringstid osv. Levering af produktet finder normalt sted inden for 10 til 14 dage.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lümmel Stol – Mørkegrøn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lümmel Stol – Mørkegrøn
Lümmel Stol – Mørkegrøn

2.600,00 kr.

2.600,00 kr.

SKU: 991901-denintelligentekrop Category:
By Pepe Butik
Logo