Lümmel Stol – Mørkeblå

2.600,00 kr.

Lümmel Stol – Mørkeblå beskrivelse

Lummelstolen er et hyggeligt og unikt møbel, som er designet til afslapning og hygge. Den har en støttende ryglæn og armlæn, kombineret med en blød siddehynde og fyld af mågefjere. Stoffet skal vaskes med højst 40 grader. Stolen er lavet af krydsfiner og kommer samlet med fire ben.

Lümmel Stol – Mørkeblå ulemper

Lummel-stolen har få ulemper, men den største er prisen. Den koster betragteligt mere end en typisk stol og er ikke helt tilgængelig for alle budgetter. Den er også ret stor i sammenligning med andre stole og har derfor tendens til at tage op meget plads. Sammenlignet med en typisk kontorstol, har du ikke samme fleksibilitet, da Lummel-stolen kun kan justeres op og ned – ikke sideryg eller ryglæn. Endvidere er afstanden mellem armlænene begrænset, hvilket kan begrænse brugsområder for stolen.

Fordele Lümmel Stol – Mørkeblå

Lummel-stolen er designet til at støtte hele kroppens muskulaturer og har mange fordele. Den har et design med tre kurver, der følger kroppens naturlige krop linjer. Det giver god støtte til ryggen, maven og lænden samtidig. Stolen har justerbare polstrere som du kan ændre til forskellige stillinger for en mere passende komfort for dig. Hjulene på bunden gør det muligt for dig at flytte stolen hurtigt og nemt uden at skulle tage over til at løfte den. Desuden har den en ergonomisk design, der afbalancerer kroppens vægt og mindsker stress og spændinger i nakken, skuldrene og lænden.

Hvad folk siger i anmeldelser om Lümmel Stol – Mørkeblå

Folk synes generelt, at Lummel stol er robust designet, god til prisen og komfortabel. Det har masser af ekstra funktioner som armlæn og justerbar højde, der giver en ergonomisk ordning. Derudover synes mange, at produktet er meget holdbart og let at rengøre.

Hvor kan man købe Lümmel Stol – Mørkeblå

For at købe Lummel-stolen, som sælges af Den Intelligente Krop, skal brugerne gå ind på virksomhedens hjemmeside og fortsætte til kurv-siden. Der kan de vælge det antal Lummel-stole, de ønsker at købe, samt om det skal leveres eller selv hentes. Derefter skal brugerne fortsætte til betalingsdelen for at bekræfte deres køb – der er flere forskellige betalingsmuligheder som f.eks. Mastercard, Visa, Klarna samt Paypal-, bankoverførsel- og MobilePay-muligheder. Endelig, når købet er bekræftet, modtager køberen en ordrebekræftelse og virksomheden starter den produktlevering processen. Hvis det ikke sendes, vil virksomheden give information om, hvordan og hvor man kan afhente produktet.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lümmel Stol – Mørkeblå”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lümmel Stol – Mørkeblå
Lümmel Stol – Mørkeblå

2.600,00 kr.

2.600,00 kr.

SKU: 234236-denintelligentekrop Category:
By Pepe Butik
Logo