Kybounder 46*96*6 Cm (Grå)

2.399,00 kr.

Kybounder 46*96*6 Cm (Grå) beskrivelse

KyBounder er et delbart og let fjedrederunderlag, der giver nænsom trampolineagtig kompression, der hjælper med at lindre smerter og reducere stivhed. Det har komfortable bison-fleecepuder, som er designet til at absorbere hårde skock og reducere smerter fra led og knogler. Det har patenterede plasma-gel-partikler, der hjælper med at opretholde den kontinentale madras trykkomfort og ergonomiske former, som muliggør dynamisk stabilisering af hoften og ryggen. KyBounder har en fireflyteknologi, som hjælper med at fordele vægt og forhindrer det i at sænke eller ændre form.

Kybounder 46*96*6 Cm (Grå) ulemper

KyBounder er et populært fjerthus, designet til at give dig en luftig, sengeagtig søvnoplevelse. Ulempen ved dette produkt kan dog være, at ydeevnen nedsættes med tiden. Produktets egenskaber, såsom isolering og absorbtion af vibrationer, bliver ofte svagere, når de bruges i lang tid. Det kan resultere i en dårligere søvnoplevelse end med andre typer madrasser. Desuden kan den krympe efter hyppig brug og vask, hvilket reducerer størrelsen og egnetheden af ​​produktet.

Fordele Kybounder 46*96*6 Cm (Grå)

KyBounder er et effektivt fjerderunderlag, der hjælper med at øge styrken og forbedre mobiliteten af leddene. Derudover opretholder det uovertruffen støtte til leddene hele dagen, ligegyldigt aktivitetsniveau. Fjerdrudelaget bruger en stabilitetsskum, der mindsker tryk og virker som skumpotentiale hvor kroppen støttes under bevægelse. Det reducerer risikoen for skade og styrker mobiliteten: ryg, ben og skulder musklerne støttes af fjerderunderlaget, så de holder kroppen udstrakt af leddene under bevægelser. Kolonnen bliver dynamisk, når du går eller løber, fordi den comformet til kroppen. Dens innovative design hjælper endvidere med at forbedre vejrtrækningen ved at holde hofterne stabilt oppe.

Hvad folk siger i anmeldelser om Kybounder 46*96*6 Cm (Grå)

Folk elsker KyBounder fordi det er behageligt at ligge i, holdbart til øvelse og træning, let nok til at få ændret positioner hurtigt, samt tillader lavere mentale barrierer gennem øvedøvelser. Dette produkt har vist sig at forbedre styrke, balance, smidighed og udholdenhed.

Hvor kan man købe Kybounder 46*96*6 Cm (Grå)

For at købe KyBounder Det Lette Fjerderunderlag i Danmark skal man starte med at gå til hjemmesiden https://www.denintelligentekrop.dk/. Der kan man finde produktet, ved at bruge søgefeltet eller se under hovedmenuen Én krop – fire dimensioner. Når dette er gjort, skal man bare følge de næste trin for at afslutte ordren. Det lette fjerderunderlag er en revolutionerende metode til smidig træning. Det er et 6 cm tykt rulleunderlag udfyldt med miljøvenligt fjer, som har stor elasticitet og giver optimal støddæmpning. Det er ideelt for begyndere, til træning og rehabilitering og kommer både i Soft, Medium og Hard udgaver.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kybounder 46*96*6 Cm (Grå)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kybounder 46*96*6 Cm (Grå)
Kybounder 46*96*6 Cm (Grå)

2.399,00 kr.

2.399,00 kr.

SKU: 730215-Kybun Category:
By Pepe Butik
Logo