Jak Boeno – Thermoskin Dark 7 Mm (Dame)

Add your review

2.599,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 456868-dykkerbutikken Category:

Jak Boeno – Thermoskin Dark 7 Mm (Dame) beskrivelse

Jak Boeno Thermoskin Dark 7mm Herre kanalen er et helt særligt design bragt tilbage til kostume marts. Med lavere tempraturer og ekstra isolering er denne helt herremodel udformet i en meget tykk neopren, der består af 7mm legende, fleksibel og robust neopren og jerseyforing. Fremstillet fra Thermoskins fineste neoprenmateriale med Super-lock systemet, som leverer øjeblikkelig tilpasning, samt forstærkede trykbånd og opgraderede axelsømme for en langvarig slidstyrke. Hertil et premium neopren armmansjettage i halsområdet for øget bevægelsesfrihed, foring for forbedret fleksibilitet og YKK lynlås fodtilslutning.

Jak Boeno – Thermoskin Dark 7 Mm (Dame) ulemper

-piece-drysuitJak Boeno Thermoskin Dark 7mm Herre 2 Piece Drysuit er et produkt, der giver god støtte og beskyttelse til dykkere i kolde vandmiljøer. Det forsegler stramt om kroppen for at isolere kroppsvarmen, uanset hvor kolde vand temperaturene bliver. Dog har det et par ulemper.For det første kan det være ret tungt. Selvom det er let nok til praktisk brug i vandet, kan det være tungt, når man har det på land. Det er specielt notabelt, da drysuiten skal bæres rundt og bruges i løbet af hele dagen.Det andet problem er, at dykkere ofte finder det svært at trække drysuiterne på. Dette skyldes, at de ofte er rettakkede og lavet af materialer, der er meget stramme, når de tilpasses til kroppen. Ofte tager det meget tid for dykkere at få dem på rigtigt og sikre, at alle seler og krydslukker er trukket stramt.

Fordele Jak Boeno – Thermoskin Dark 7 Mm (Dame)

Jak Boeno Thermoskin Dark er en 7 mm dykkejakke specielt designet til herrer. Jakken giver god beskyttelse mod kulde, der gør det nemmere for dykkere at fordybe sig. Ydersiden af jakken er lavet af fleksibel neopren blandet med dampgennembrudstekstil, giver god åndbarhed og svedevagttab. Det indvendige materiale i jakken er lavet af termiskisolerende Thermoskin-materiale, der varmer vigtige områder af kroppen. Denne isolationsfunktion hjælper også med at reducere dragtenes overfladeområde, der mindsker vandmodstand. Desuden har jakken tilsat et tommelfingerløkke og manchetter flettet indvendigt, som fastholder i foret og reducerer vandindtrængning. Alt dette gør, at Jak Boeno Thermoskin Dark er en stor dykkejakke med mange fordele.

Hvad folk siger i anmeldelser om Jak Boeno – Thermoskin Dark 7 Mm (Dame)

/Der er mange positive anmeldelser af Jak Boeno Thermoskin Dark 7mm Herre. Kunder bemærker at det er meget behageligt og har varmt stof, der passer godt til deres kropsform. De nævner også at det gør det lettere at dykke, da masken er let men allikevel holder sig tæt, hvilket minimerer vand som presser ind i øregangen, når den dybere udforskes. Samlet status for dette produkt er meget god.

Hvor kan man købe Jak Boeno – Thermoskin Dark 7 Mm (Dame)

Køb sommerdykkerdragten Jak Boeno Thermoskin Dark 7mm Herre fra Dykkerbutikken. Denne neopren-dragt er lavet med et dobbelt lag til optimal varmebeskyttelse, mens den stadig giver bevægelsesfrihed og fleksibilitet. Dragten er velegnet til dykning om sommeren og har en 7mm tykkelse. Den har også stiklommer på brystet og montering til en adskillelig hætte. To kraftige Lynlås-lukninger lukker dragten tæt ned til anklerne. Dragten leveres i 4 forskellige størrelser. Bestil online fra Dykkerbutikken og få det leveret sikkert og hurtigt foran døren.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jak Boeno – Thermoskin Dark 7 Mm (Dame)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2.599,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Jak Boeno – Thermoskin Dark 7 Mm (Dame)
Jak Boeno – Thermoskin Dark 7 Mm (Dame)

2.599,00 kr.

Bypepe Butik
Logo