Ind. Fys. Træning – 3 Lektioner (Lotte)

Add your review

2.175,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 255733-denintelligentekrop Category:

Ind. Fys. Træning – 3 Lektioner (Lotte) beskrivelse

Den Intelligent Krop tilbyder 3 private traeningslektioner. Traeningsprogrammet er specielt tilpasset hver klient og hjælper dem med at naa deres fitnessmaal. Hvert program omfatter funktionel træning, core udvikling, styrketraening, konditionstraening, balance og bevaegelses/mobiliteringsprogrammer. Klienterne vil modtage vejledning af en autoriseret videnskabsbaseret kostvejleder, der vil hjælpe dem med at skabe en sund livsstil. Hver program vil aktivt opmuntre klienten til progressivt at opbygge styrke, udholdenhed og koordination, mens man bygger god form og ændre sin kost og livsstil.

Ind. Fys. Træning – 3 Lektioner (Lotte) ulemper

Der er en række ulemper ved dette produkt. For det første kan det være dyrt på grund af de timer, der kræves til træning og andet materiale, der skal købes for at kunne deltage. Det kan også forårsage stress eller træthed under træningsøvelserne, hvorfor det er vigtigt at lytte til din krop og ikke overbelaste den. Endvidere har produktet en tendens til at kræve hyppig træning og regelmæssige øvelser for at opnå de bedste resultater, hvilket kræver motivation og tålmodighed.

Fordele Ind. Fys. Træning – 3 Lektioner (Lotte)

Med produktet 3 træningslektioner kan man opnå mange fordele. For det første får man træningsprogrammer udformet specielt tilpasset den enkeltes behov og formål. Derudover får man kompetent vejledning og feedback under selve træningen. Dette er af kæmpe vigtighed, hvis man gerne vil have det optimale resultat ud af træningen. Desuden kan man få genopfrisket sin teknik, så man får størst mulig udvikling out of strokes. Træningen foregår i grupper, hvilket er en fordel, fordi at der er ekstra motivation fra de øvrige træningskammerater. Endvidere hjælper det at træne sammen med andre at man gør øvelserne korrekt. Dette er en mulighed som ikke findes ved privat træning. Alt i alt giver det personlige træningsforløb flere ressourcer til brugeren og højner kvaliteten af selve træningssessionen.

Hvad folk siger i anmeldelser om Ind. Fys. Træning – 3 Lektioner (Lotte)

Folk siger, at det er et fantastisk produkt, som de har haft meget glæde af. De bemærker, at målet for træningen er god balance og god styrke, og at de har følt sig stærkere, mere udholdende samt mindre ømme efter træningen. Desuden nævner de, at træningsprogrammet har tilpasset sig deres behov og ønsker og har givet dem et godt resultat.

Hvor kan man købe Ind. Fys. Træning – 3 Lektioner (Lotte)

For at købe produktet er det nødvendigt at gå til denintelligentekrop.dk. Når man er på websiddens forside, skal man gå til fanen Produkter og vælge Personlig træning. Der vil da komme et antal forskellige træningsmuligheder op. Et af disse er 3 træningslektioner, som kan tilkøbes. Når man har klikket på denne træningsmulighed, skal man trykke på knappen Køb-knap for at fortsætte med bestillingen. Derefter skal man indtaste dine personlige kontaktoplysninger og greenitaxm-oplysninger og derefter bekræfte transaktionen. Når transaktionen er bekræftet vil ordren gå igennem, og produktet vil blive leveret hurtigst muligt.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ind. Fys. Træning – 3 Lektioner (Lotte)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2.175,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Ind. Fys. Træning – 3 Lektioner (Lotte)
Ind. Fys. Træning – 3 Lektioner (Lotte)

2.175,00 kr.

Bypepe Butik
Logo