Ind. Fys. Træning – 10 Lektioner (Sigrid)

Add your review

6.500,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 951383-denintelligentekrop Category:

Ind. Fys. Træning – 10 Lektioner (Sigrid) beskrivelse

10 træningslektioner giver mulighed for personlig træning i konditionstræning og styrketræning. Programmet vil blive skræddersyet til dine behov og ønsker med et individuelt træningsprogram, der er konstrueret ud fra din livsstil for at give de bedst mulige resultater. Al træning vil vare ca. 90 minutter. Der tages højde for alle fitnessniveauer – uanset om du er en nybegynder eller øvet træner. Hver lektion vil fokusere specifikke funktionelle bevægelser såsom squats, lunges, planke, presser og anden alsidig træning. De 10 træningslektioner kan bruges uanset om du træner derhjemme eller på offentlige faciliteter.

Ind. Fys. Træning – 10 Lektioner (Sigrid) ulemper

b4Dette produkt, der tilbyder 10 træningslektioner, er designet til at guide personer mod et sundere liv. Det kan hjælpe med at motivere folk ved at føre dem gennem forskellige øvelser og programmer, så de kan opnå deres mål lettere. Dog har produktet også nogle ulemper. Blandt andet vil det tage tid og kræve meget kontinuitet og disciplin at arbejde sig gennem programmerne og få resultater. Ud over det, så kræver det også at brugerne har udstyr og plads til at udføre de forskellige øvelser, da mange af de 10 lektioner indeholder bevægelse. Dette program vil desuden ikke magisk rette op på personers kroppe, specielt ikke hvis discipline og et godt kostvaner ikke er blevet etableret.

Fordele Ind. Fys. Træning – 10 Lektioner (Sigrid)

16Fysiske træningslektioner har mange fordele; du forbedrer dit fysiske udseende, du styrker din kondition og du bliver sundere. Dette produkt tilbyder 10 træningslektioner, som designet til at give dig optimale resultater. Fordelene ved dette produkt inkluderer øvelser, som er skræddersyet til dig, ekspertrådgivning samt et inspirerende community af andre trænende ligesindede. Det er også let og overskueligt at integrere dette program i dine daglige rutiner og det giver dig den hjælp og disciplin, som kan hjælpe med at gøre træningen sjovere og mere livsforandrende. Produktet involverer en målrettet udstrækning, styrketræning og cardio-programmer, som gør det til en meget multidimensional træningsoplevelse. Dette produkt leverer resultater på kort sigt samt sikre langsigtede fremskridt.

Hvad folk siger i anmeldelser om Ind. Fys. Træning – 10 Lektioner (Sigrid)

Kunder har rost produktet for det hurtige resultat. Kunder har også nævnt glæden ved at få en positiv syre/alkalisk balance, at skinne ud af træningen, et øget energiniveau og forbedring i deres belægnings- og smertetilstande. Kunder har også kommenteret, at det let integreres i deres livsstil og hjælper med at styrke deres daglige selvkærlighedsbekendtgørelser.

Hvor kan man købe Ind. Fys. Træning – 10 Lektioner (Sigrid)

For at købe personlig træning af 10 lektioner fra Den Intelligent Krop i Danmark, skal man først gå ind på deres hjemmeside og vælge den ønskede træningspakke. Vælg derefter knappen Køb, tryk derefter på Bekræft Ordre og udfyld derefter informationer som navn, e-mailadresse, telefonnummer og adresse. Når kortoplysninger er blevet bekræftet, vil bestillingen blive behandlet og leveret hurtigst muligt. Det er det hele.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ind. Fys. Træning – 10 Lektioner (Sigrid)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6.500,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Ind. Fys. Træning – 10 Lektioner (Sigrid)
Ind. Fys. Træning – 10 Lektioner (Sigrid)

6.500,00 kr.

Bypepe Butik
Logo