Hugyfot Vision Xs Til Gopro 5/6/7

Add your review

8.199,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 849015-dykkerbutikken Category:

Hugyfot Vision Xs Til Gopro 5/6/7 beskrivelse

?Vision XS er et lille kompakt og vandtæt dykkerhus specifikt designet til GoPro Hero 5/6/7 actionkameraer. Hugyfot-kompatible vandtætte huse har gennemgået meget omfattende testning og muliggør en betydelig udvidelse af den oprindelige GoPro-kameras evne til at registrere resultater under dykning og andre ekstreme forhold. Vision XS huset har indbygget forstærkede linseporte til reduceret beskåring af krydsfaktorvibrationer, lyddæmpning, UV-beskyttelse og redigering af farvetonen. Produktet har også et ergonomisk design og et komplet system til fjernelse af vandindhold. Huset leveres med to Gorilla Glas panels, pod niveau afskrækker, optimeret fokusberegning og blød håndtag.

Hugyfot Vision Xs Til Gopro 5/6/7 ulemper

Ulempen ved produktet Hugyfot Vision XS til GoPro er, at det er en ret kostbar Vinkletucing der skal monteres på kameraet. Det har begrænset batteridrift sammenlignet med andre undervandskameraer. Derudover kan den nedre vinkel for skyggende gøre det vanskeligt for kameraet at fange det perfekte underwater shot. Ud over dette, bør du bruge et stativ for at sikre stabiliteten i billedet. Der er også en del restriktioner ved farvekontrol og dynamisk område. Vision XS til GoPro kræver også, at du foretager justeringer manuelt, snarere end omprogrammeringen.

Fordele Hugyfot Vision Xs Til Gopro 5/6/7

Vision XS er et fantastisk produkt, der bruges til GoPro-kameraer. Produktet giver utrolig klarhed og detaljeret billeddannelse til dit GoPro-kamera. Den er designet med hugyfot F-mount objektiv system for præcis optisk zooming og dagslys opfangede optagelser. Det kompakte, diskrete design gør det meget let at tage med på farten, og det har en solid push-on inkluderende stroppeløsning til enkel fastgørelse til GoPro-kamerahuset. Det har også dykkarme, der kan tilpasses til dybder op til 60 meter, så det er meget velegnet til forskellige former for kommercielle og professionelle undervandsoptagelser. Vision XS inkluderer også et spejlhoved, som giver dig mulighed for at se de optagne billeder direkte på kontrolskærmen. Dette hjælper dig med at styre dine optagelser perfekt og reducerer fokuspunktets støjeffekt betydeligt.

Hvad folk siger i anmeldelser om Hugyfot Vision Xs Til Gopro 5/6/7

Produktet har fået mange gode anmeldelser med kommentarer som fantastisk godt kamera, meget godt design og stor værdi for prisen.

Hvor kan man købe Hugyfot Vision Xs Til Gopro 5/6/7

For at købe dette produkt hos Dykker-Butikken, skal du være samtykkende til deres betingelser. Når du har godkendt dem, skal du starte med at gå til deres hjemmeside og navigere til produktet: Hugyfot Vision XS til GoPro. Klik derefter på knappen Tilføj til kurv for at hente produktet i din kurv. Når det er gjort, skal du vælge leveringsmetode og betalingsmetode, som passer til dine behov. Udfyld derefter dine detaljerede informationer og afslut din ordre.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hugyfot Vision Xs Til Gopro 5/6/7”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8.199,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Hugyfot Vision Xs Til Gopro 5/6/7
Hugyfot Vision Xs Til Gopro 5/6/7

8.199,00 kr.

Bypepe Butik
Logo