Hollis Sms-75 (Udsolgt)

Add your review

4.699,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 472181-dykkerbutikken Category:

Hollis Sms-75 (Udsolgt) beskrivelse

Hollis SMS 75 er et fuldpakket computer og modulær rebreather system med en Carbon Fiber flaskesæt. det har et genopladeligt lithium batteri, fleksible kabelsamlinger og et letvægts reaktionsglas som bruger nem backup, læsning af dybde-kompensationsprincip, samt 3 tilstande for at styre gasudvekslingen – Modulært Rebreathing, Progressive Rebreathing og Standby Open Circuit Mode. Det er fremstillet af stærke materialer for resistens mod åbenlyse betingelser, samt tilbyder et helt trådløst monitoringssystem.

Hollis Sms-75 (Udsolgt) ulemper

SMS 75 Hollis har nogle ulemper. Dets tank-og regulator-design betyder at du bliver ved med at løfte det tungeste af din gear som du dykker – den kommer nemt op på over 15 kg med udfyldt tank. Yderligere kan tanken være vanskelig at fjerne og instruerer, hvilket kan kræve yderligere styrketræning og hjælpeudstyr for mange dykkere. Derudover kan trykket i regulerendepåfyldningen ikke kontrolleres manuelt, og det er ofte relationssvage failurepunkter. Til sidst har det dårlige buoyancy – du skal bruge ekstra udstyr til at hjælpe med at balancere selv den mindste afvigelse.

Fordele Hollis Sms-75 (Udsolgt)

Hollis SMS 75 er et top kvalitets dykkerudstyr fra Hollis, som er både robust og bekvem at bruge. Udstyret er lavet med en integreret BC/balje og enhede-system, som gør det muligt for dybdeopmåling og luftmålinger i realtid. Faldnummer og dragtstørrelse indstilles manuelt, hvilket eliminerer risikoen for at stille de forkerte indstillinger. DESAT-specifikationer beskytter dykkeren under udforskning af farvande med ekstreme nedadgående niveauer. Mobiltekstilforbindelse gør det let at koble dykkeren til godkjente gasblandere, hvilket giver fleksibilitet. Dykkerdragten har en skridtinddeling, der giver ekstra manøvredygtighed og bekvemmelighed.

Hvad folk siger i anmeldelser om Hollis Sms-75 (Udsolgt)

Folk har meget høj ros til Hollis SMS 75-modellen. Brugerne siger, at den er lys, let og kommer med en stilfuld rød farve. Det er lav pris, men det bevarer kvalitet som forventet af en dykkeuddannelse. Tilbehøret med regulatoren giver et godt udgangspunkt. Den giver en god præstation og resultater og er holdbar og lidenskabelig.

Hvor kan man købe Hollis Sms-75 (Udsolgt)

Hollis SMS 75 er et populært dykkeudstyr. Det sælges af Dykker-Butikken, en online butik med speciale i dykning. For at købe Hollis SMS 75 fra Dykker-Butikken skal du gå til deres hjemmeside, dykker-butikken.dk. Når du er på hjemmesiden skal du finde din ønskede model ved at søge efter Hollis SMS 75. Når du har fundet denne produktmodel du ønsker at købe, skal du vælge det antal du ønsker (som måske vil være 1), og om du er interesseret i de forskellige tilbehør og serviceydelser, som Dykker-Butikken tilbyder. Når du har valgt det hele, skal du følge der fra ordrebekræftelse og betalingsmetode til levering.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hollis Sms-75 (Udsolgt)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4.699,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Hollis Sms-75 (Udsolgt)
Hollis Sms-75 (Udsolgt)

4.699,00 kr.

Bypepe Butik
Logo