Hollis 200Lx Dcx Din Regulator Sæt

Add your review

4.699,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 960920-dykkerbutikken Category:

Hollis 200Lx Dcx Din Regulator Sæt beskrivelse

-modulHollis 200LX DCX DIN Modul er en inkompressor, der fås i et integreret system af elektroniske komponenter, der giver brugeren mulighed for at styre de dybde og tidsparametre, der er nødvendige for sikker dykning. Denne enhed er udstyret med et 6 Ah 24V gel-celle batteri, der giver konstant strømforsyning i de mest ekstreme dykkerforhold samt et B

Hollis 200Lx Dcx Din Regulator Sæt ulemper

-regulatorUlemperne ved Hollis 200LX-DCX din regulator er, at den er lidt højere end nogle af de mest populære regulatorer på markedet. Dette skyldes, at heller ikke er justerbar. Indstillingerne er prædefinerede, hvilket gør det svært at konfigurere efter ens individuelle behov. Regulatoren er heller ikke galvanisk isolert, hvilket kan øge risikoen for galvanisk korrosion der defekte maskinvarekomponenter som følge heraf. Desuden requireres det, at regelforbindelser bliver separat gummitæt, og der lægges ekstra tid ved montering på grund af dette.

Fordele Hollis 200Lx Dcx Din Regulator Sæt

.htmlHollis 200LX DCX DIN er et unikt dykkeregulator, der er designet med en revolutionerende efterfølgende pust- og sidetyear og ventilbands design. Det er lavet af solidt materiale og konstrueret med nye egenskaber og nyeste teknologi. Det er let at bruge, da det har ergonomiske knapper, der sikrer os dykkere, at denne regulator kommer med en afbalanceret efterfølgende impuls, som gør det lettere og mere behageligt at trække vejret. Det er desuden udstyret med et antikorrosivt finish, så det er mere slidstærkt. Det kommer også med et punktafvigelsessystem, der overvåger trykket for at sikre, at det forbliver konstant under et dyk. Hollis 200LX DCX DIN er den ideelle dykkeregulator til erfarne til professionelle dykkere.

Hvad folk siger i anmeldelser om Hollis 200Lx Dcx Din Regulator Sæt

-uKunder roser produktet for dets lave vægt og soliditet. Det får lov til at have et stort, lidenskabeligt lys, som gør det let at se på de ting, du leder efter. Mange kunder er glade for denne finjusterbare strobed funktion, der giver ekstrem visuel effekt.

Hvor kan man købe Hollis 200Lx Dcx Din Regulator Sæt

-regulatorHollis 200LX-DCX regulator er en premiumluftregulator som giver skarpe og lette åndedrætsbevægelser, selv under dem med de mest udfordrende dykkerforhold. Denne state of the art regulator fra Hollis leveres kompletteret med outletventil, selvregulerende 2. stade, atmosfærisk ventil og andre funktioner til en overlegen præstation. Produktet kan købes online gennem Dykkerbutikken.dk, som tilbyder en overlegen service og et bredt udvalg af luftregulatorer. Når du handler gennem Dykkerbutikken.dk, får du dit produkt leveret direkte hjem til din dør, eftersom shoppen leverer over hele Danmark.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hollis 200Lx Dcx Din Regulator Sæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4.699,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Hollis 200Lx Dcx Din Regulator Sæt
Hollis 200Lx Dcx Din Regulator Sæt

4.699,00 kr.

Bypepe Butik
Logo