Hollis – 150Lx Dc7 Din Regulator Sæt

Add your review

3.499,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 555442-dykkerbutikken Category:

Hollis – 150Lx Dc7 Din Regulator Sæt beskrivelse

Hollis 150LX DC7 regulerer giver enkel og avanceret dykning. Kommer med moderne luft-integreret computeren G2, der har en 3-trins niveaudisplay og mekanisk sidestyret teknologi. Regulatoren har et dybdesperre sikkerhedssystem, der giver brugeren fleksibilitet til at yderligere optimalisere regulerende en performance. Den har svejsede sikkerhedslukkere for et øget brugbare levetid og en forbedret forsegling. Regulatoren inkluderer DC7 1 stk. DIN-first-stage regulator, usynlig lavt profilerede ventiler og angled HFV-håndtag til optimeret ergonomi.

Hollis – 150Lx Dc7 Din Regulator Sæt ulemper

/En af de største ulemper ved Hollis 150LX DC7 DIN Regulator er, at det er et relativt dyrt produkt. Det kan være vanskeligt for nybegyndere dykkere, eller dem med et mindre budget, at kunne give sig selv muligheden for at få råd til en sådan regulator. Desuden, da systemet er så komplekst og designt specifikt, kan det også være vanskeligt at reparere skader eller brugte nogle underdelene til modificerede løsninger. Endelig er regulator, som Hollis 150LX DC7 DIN Regulator, så kompliceret, at det kan tage tid og ret omfattende viden at justere det korrekt.

Fordele Hollis – 150Lx Dc7 Din Regulator Sæt

.Hollis 150LX DC7 reguleren fra Dykker-Butikken er en innovativ og effektiv din regulator, som kombinerer de bedste træk fra andre populære regulator modeller. Den har et meget lavt luftvolume, få dele og et minimalt design, hvilket sikrer høj ydeevne i et bredt temperaturområde. Regulatoren kommer med et kvalitetssystem for passiv forbedringsperiodiskansning, der giver reduktion af vedligeholdelsesudgifter. Mere end 105 liter/minut kan komme til regulatoren. Dette produkt har dobbelt DIN-montage (400/230 bar) og kompakt MONO-funktion. Også er den udstyret med et opdateret version 4 endestop, der er kompatibel med alle Hollis BC-systemer.

Hvad folk siger i anmeldelser om Hollis – 150Lx Dc7 Din Regulator Sæt

Brugere har bemærket god styrke og komfort ved brug af reguleren, såvel som enkel montering og smidig ydeevne. Der har også været ros for det tidløse og elegante design og den gode kvalitet af materialerne. Flere brugere har også fremhævet regulerens holdbarhed og lave pris.

Hvor kan man købe Hollis – 150Lx Dc7 Din Regulator Sæt

/Dykker-butikken.dk sælger Hollis 150LX DC7 DIN regulator. Produktet kan bestilles online fra butikkens webside, hvor man hurtigt og bekvemt kan lave en ordre. Man skal blot tage stilling til farvevalg, størrelse og om man ønsker en komplet pakke eller ej. Efter man har placeret sin ordre så bliver den sendt med posten direkte til ens adresse. Betalingen kan gøres med danske kontanthævninger og alle former for betalingskort. Man har også mulighed for at betale med MobilePay.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hollis – 150Lx Dc7 Din Regulator Sæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3.499,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Hollis – 150Lx Dc7 Din Regulator Sæt
Hollis – 150Lx Dc7 Din Regulator Sæt

3.499,00 kr.

Bypepe Butik
Logo