Hollis 150Lx Dc7 Din – Deco, Grøn

Add your review

3.499,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 520932-dykkerbutikken Category:

Hollis 150Lx Dc7 Din – Deco, Grøn beskrivelse

-luft-og-nitrox-kompressorDet Hollis 150LX DC7 kompressor er et toppen af poppen, professionelt designet til dykkere. Det har en forbedret cylinderhastighed og over tid, reducingere elektrisk strømforbruget. Den har dual-high air flow ydeevne, giver samtidig lavere vibrationer og minimal støj. Det har en 3 phaset damp fordamper pakke, der eliminerer kondens spild. Dampdrivne, Y-radiator køling reducerer luft temperatur og øger kompressorens effektivitet. Luftfiltreringen har fine mikropartikler filtrering, som skåner kompressor motor fra slid og slitage. Det kan opereres med nitrox op til 40%.

Hollis 150Lx Dc7 Din – Deco, Grøn ulemper

Hollis 150LX DC7 Din Deco Grøn har nogle ulemper, da det er en relativt kompleks maske og scubasuit og derfor er det bedst egnet til dykkere med en vis tillidsgrundlag. Masken kan være vanskelig at tilpasse til ansigtet for første gangs brugere, og den er heller ikke beregnet til dybvandsbrug eller lange undervandsture. Itelet, der følger med, er heller ikke så robust som med andre produkter, så hvis du planlægger mere intensiv brug, skal du overveje at opgradere dele af dette sæt.

Fordele Hollis 150Lx Dc7 Din – Deco, Grøn

-regulatorHollis 150LX DC7 Din Deco Grøn Regulator er et top-kvalitets regulatornettør fra Hollis. Det er ikke kun robust og let at tage af og på, men det har også flere funktioner, der gør det meget lettere for brugeren at håndtere. Produktet leveres med et ret godt overblik over regulerens indstillinger, såsom generelle indstillinger for følsomhed, trykområder, lufttilførsel, containerkontrol, selvjustering og flere andre tilpasningsmuligheder. Regulatoren har en stor volumen flow, hvilket sikrer maksimal effektivitet og urimeligt reducerede driftsomkostninger. Den er også konstrueret med Hollis anti-freeflow teknologi, som er en type ydeevnebeskyttelse, der helt naturligt stopper gasudslippet ved at skabe en lække og give dig et sikkert system. Fleksibiliteten i regulatoren er også bemærkelsesværdig, da den rent faktisk kan anvendes til dykning til både op til 500 meter, aldrig set før med disse regulatorer.

Hvad folk siger i anmeldelser om Hollis 150Lx Dc7 Din – Deco, Grøn

-stigningMange har rost Hollis 150LX-DC7 Deco Grøn Stigning for den suveræne kvalitet og godt design, der gør det lettere at navigere dobbelte damps ture. Adskillige rapporter antyder, at teknologien er robust og komfortabel, der holder dem sikkert vandet. Materialet, der bruges til at bygge scooteren, er stærkt og holdbart, hvilket gør produktet en af de bedste i dens prisklasse.

Hvor kan man købe Hollis 150Lx Dc7 Din – Deco, Grøn

For at købe Hollis 150LX DC7 DIN Deco Grøn, skal man først gå på Dykker-Butikken.dk. Her har man mulighed for at forhåndsvælge dette produkt. Derefter skal man vælge antallet af produkter og den ønskede størrelse og trykke Køb nu. Man bliver herefter sendt til sit shopping kurv, hvor man skal udfylde sine adresse- og betalingsoplysninger. Når disse er blevet indtastet skal man trykke Gennemfør ordre. Dermed er købet af Hollis 150LX DC7 DIN Deco Grøn gennemført.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hollis 150Lx Dc7 Din – Deco, Grøn”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3.499,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Hollis 150Lx Dc7 Din – Deco, Grøn
Hollis 150Lx Dc7 Din – Deco, Grøn

3.499,00 kr.

Bypepe Butik
Logo