Hanki Kuldebad / Isbad (Komplet Sæt)

Add your review

40.599,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 700016-denintelligentekrop Category:

Hanki Kuldebad / Isbad (Komplet Sæt) beskrivelse

Kuldebad og isbad sættet fra Den Intelligent Krop indeholder alt, hvad du skal bruge for at drage fordel af de mange helbredsmæssige fordele, som kuldeterapi kan give. Sættet adskiller sig ved, at det er skræddersyet til ekstra brugervenlighed og bekvemmelighed. Det har et støjsvagt isbadsust, der automatisk genopfylder isbadet efter brug. Man kan vælge mellem flere programmer, hvoraf nogle giver varme og nogle kulde for optimal fleksibilitet. Sættet indeholder desuden en armklæmme – der holdes let i venstre arm med Sensipulse-platformen imellem – og en IFT-maskine med NXTREME-teknologi.

Hanki Kuldebad / Isbad (Komplet Sæt) ulemper

Den komplette isbad-pakke leveres uden dielektricum, som du desværre ikke kan få direkte fra forhandleren. Det betyder, at du selv skal skaffe dette stof, hvilket ofte viser sig at være en besværligt og dyr proces. Desuden kræver installationen af en isbadste ekstraomsorg og kendskab til de rigtige teknikker og procedurer, som det ikke er alle, der har.

Fordele Hanki Kuldebad / Isbad (Komplet Sæt)

Kuldebad- og Isbad Sættet fra Den Intelligent Krop er en alt-i-et løsning til hjemmebrug, der ikke kræver medicinsk supervision. Produktet giver en række velværefordele og har mange overraskelser og funktioner. Fra utrolige fordele af sundhedsmæssig art som at reducere træthed, stresse af og fremme et godt humør til de ydre fordele såsom at reducere sin cellulite eller små rynker på huden. Produktet er udstyret med to matchende termiske kompresser (kuldebad og isbad) og et speciel designet armbånd, som forsigtigt sikrer fuldstændig brug af disse to terapeutiske tilgange. Forholdsreglerne omfatter også optimale og trygge temperaturer og vandfaste applikationer. Alt sammen vil dette produkt hjælpe dig med at gå en oplevelse af afslapning og wellness igennem.

Hvad folk siger i anmeldelser om Hanki Kuldebad / Isbad (Komplet Sæt)

Kunderne er begejstrede for dette produkt. De siger, at det er godt designet, let at bruge og fantastisk til rehabilitering og træning. Det er både nemt og behageligt at bruge og det har hjulpet mange med sports- og arbejdsrelateret smerte. Der er også blevet bemærket, at det alligevel føles komfortabelt, selvom der er nogen kulde.

Hvor kan man købe Hanki Kuldebad / Isbad (Komplet Sæt)

/Produktet Kuldebad/Isbad komplet sæt er tilgængeligt til køb på DenIntelligenteKrops shop. Kunden kan følge disse simple trin for at foretage et køb:Først skal man gå til produktets side og vælge det ønskede antal af produktet samt den ønskede betalingsmetode. Derefter skal kunden indtaste de personlige oplysninger, der kræves for at fuldende transaktionen. Nu skal kunden godkende de Lovgivningsmæssige Vilkår og Betingelser for at fuldende købet. Til sidst kan kunden foretage betalingen og anmode om levering.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hanki Kuldebad / Isbad (Komplet Sæt)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

40.599,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Hanki Kuldebad / Isbad (Komplet Sæt)
Hanki Kuldebad / Isbad (Komplet Sæt)

40.599,00 kr.

Bypepe Butik
Logo