Halcyon Twinset Regulator Sæt Nr. 2

Add your review

9.799,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 660388-dykkerbutikken Category:

Halcyon Twinset Regulator Sæt Nr. 2 beskrivelse

.Halcyon TwinSet Regulator Set NR 2 er udstyret med to DS4-regulatorer og et dobbelt luftslangekontrolkammer inklusive niveaumåler. DS4-regulatorerne har begge ventilfri opstartskompensation og uafhængig regulering af luft og monoflødesnit for komfortabel dykning. Det dobbelte luftslangekontrolkammer er konstrueret til at give et ensartet, problemfrit flyd på både let regulerbare luft- og nitroxnitrox. Kammeret har et 300 Bar inlet. Aktivitetsniveauet er holdbart 300 msw (991 fsw).

Halcyon Twinset Regulator Sæt Nr. 2 ulemper

Halcyon TwinSet Regulator Set Nr. 2 er et dykkerregulatorsæt, designet til at tilbyde optimal ydeevne og strømbesparelse. Ulempen er, at det er et relativt komplekst sæt komponenter, der kræver en certificeret tekniker for korrekt vedligeholdelse og service. Det kan betyde øgede omkostninger for dykkeren, da der skal planlægges serviceaftaler med professionelle teknikere.

Fordele Halcyon Twinset Regulator Sæt Nr. 2

Halcyon Twinset Regulator Set Nr. 2 er et barnesikkert sæt af regulatorer designet til tryghed og beskyttelse for begyndere og erfarne dykkere. Sættet leveres med et komplet sæt af regulatorer, mundstykker og O-ringe. Twin-set-designet giver hurtigere dapsning af regulatorerne og har en selvudlignende afbryderventil, som garanterer let og præcis drift. Regulatorerne har væsentlig lavere modstand end konventionelle regulatorer, hvilket resulterer i silkeblød inhalation og udånding. Det leverer også betydeligt mere luftmængde for samme MAS (Mouthpiece Activated Suction). Regulatorerne er desuden lavet af rustfri stål, som gør dem langvarige med minimal vedligeholdelse.

Hvad folk siger i anmeldelser om Halcyon Twinset Regulator Sæt Nr. 2

/Kvaliteten er i top, og regleringssættet er let at konfigurere. Prisen er ret fornuftig for et så godt produkt. God service og hurtig levering.

Hvor kan man købe Halcyon Twinset Regulator Sæt Nr. 2

Halcyon TwinSet regulerer sættet nr. 2 kan købes online fra Dykker Butikken i Danmark. Produktet kommer med to dykkerregulatorer, en High Pressure (HP) slange, en 30-minutters octopus, hovedmasken og behageligt bælte og tu. Regulator er specifikt designet med moderne teknologi og pålidelig ydeevne, mens designet lader dig have stor kontrol over stabilitet og tryk. Produktet tilbyder også et maksimum af brugervenlighed og stor præstation. Derudover tilbyder produktet også den nødvendige sikkerhed og har en fleksibel måde at vande så man kan få bedste ud af dykkene. Køber man dette produkt fås det sendt samme dag ved bestilling før kl. 13.00

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Halcyon Twinset Regulator Sæt Nr. 2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9.799,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Halcyon Twinset Regulator Sæt Nr. 2
Halcyon Twinset Regulator Sæt Nr. 2

9.799,00 kr.

Bypepe Butik
Logo