Franklin Method Udd – Healthy Spine & Postural Delight (18/08-23)

Add your review

7.995,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 116237-denintelligentekrop Category:

Franklin Method Udd – Healthy Spine & Postural Delight (18/08-23) beskrivelse

Franklin Method® Uddannelsen Healthy Spine

Franklin Method Udd – Healthy Spine & Postural Delight (18/08-23) ulemper

7542Franklin Method-uddannelsen er et system, som lærer dig at udnytte dit kropsbevidste potentiale. Derudover leverer det mere målrettede kropsbevidsthed samt korrektion af bevægelsesvaner og posturale mønstre, der hjælper med at opnå en smidigere krop og bedre funktion. Dette system har dog også nogle ulemper.En ulempe ved Franklin Method-uddannelsen er, at deltagerne skal være meget dedikerede til at følge opgaverne i ordentlighed. Selvom mange kan have lettere adgang til metodens materiale og øvelser, skal man stadig bruge tid på forberedelse og følge retningslinjer meget præcist. Desuden tager det tid at være meget velinformeret om aktiviteterne og finde den rigtige rutine.Ud over dette er øvelserne ikke altid godt egnede til alle typer krop: hvis folk har skader eller andre begrænsninger, bør de kontakte en læge inden start af træningen. Endelig vil nogle mennesker have brug for at ansætte en personlig træner undervejs, hvilket kan blive meget dyrt.

Fordele Franklin Method Udd – Healthy Spine & Postural Delight (18/08-23)

Dette produkt tilbyder brugerne flere væsentlige fordele. En af de største fordelene er evnen til at styrke ryg og kropsholdning, hvilket kan hjælpe med at reducere smerte i nakken samt øge mobiliteten. Endvidere styrker det mave- og rygmuskulaturen, hvilket gør det lettere at stå oprejst og øge balancen. Dette produkt lærer også om teknikker til vejrtrækning samt regelmæssig udskiftning af stillinger – færdigheder, der kan hjælpe med at forhindre stressrelaterede symptomer som hovedpine, migræne og muskelsmerter. Produktet tilbyder mange selvhjælpsteknikker, såsom visualization, åndedrætsøvelser, vægtflytningstræning og brugen af bolde eller cirkelringe for at forbedre styrke og balance. Endelig har produktet også en god video og indholdsfortegnelse, der anviser de rigtige øvelser og forklarer, hvorfor disse øvelser er gavnlige.

Hvad folk siger i anmeldelser om Franklin Method Udd – Healthy Spine & Postural Delight (18/08-23)

Mange af dem, der har deltaget i denne uddannelse, har fremhævet, at det var en god investering. De var overraskede over, hvor let det var at lære og virkningen blev straks mærkbar og de kunne se deres kropsholdning ændre sig på kort tid. Desuden har de lagt vægt på de mange praktiske øvelser, der blev demonstreret, da de kunne integreres i det daglige liv hurtigt og nemt. Nogle deltagere har også nævnt, at uddannelsen var meget hjælpsom for dem, som lider af smerter.

Hvor kan man købe Franklin Method Udd – Healthy Spine & Postural Delight (18/08-23)

Healthy Spine Postural Delight er et 3-timers online kursus, der er udviklet af Franklin Method-grundlæggeren Eric Franklin og instruktøren Elizabeth Rehmus. Kurset inkluderer guidede øvelser og visuals, som lærer teknikker til at opbygge en sundere kropsside ved at udnytte kroppens anatomi, neurale netværk og biofeedback. Dette kursus er let at komme i gang med og kan gennemføres fra hjemmet eller fitnesslokalet.For at købe dette produkt skal man først gå til Franklin Method webshoppen, som er tilgængelig via linket denintelligentekrop.dk/franklin-method-uddannelse-healthy-spine-postural-delight?c=8436. Her vil man blive mødt af et brugervenligt system, som nemt guide en igennem udfyldningen af betalingsinformation mv. Når processen er gennemført, får du muligheden for at downloade kurset og begynde med det samme.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Franklin Method Udd – Healthy Spine & Postural Delight (18/08-23)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

7.995,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Franklin Method Udd – Healthy Spine & Postural Delight (18/08-23)
Franklin Method Udd – Healthy Spine & Postural Delight (18/08-23)

7.995,00 kr.

Bypepe Butik
Logo