[Faktura] D6I Novo Black Inkl. Rem Crom

Add your review

6.500,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 527018-dykkerbutikken Category:

[Faktura] D6I Novo Black Inkl. Rem Crom beskrivelse

-dobbeltspaltedeD6i NOVO Black har et robust dobbelt-skråstiv, der sammen med det ergonomiske design gør den nem at føre og perfekt til lange dyk. Aircrystal-glas og andre futuristiske funktioner gør denne maske til et stort spring fremad i dykkermaskeindustrien. Masken er utrolig letvægts, så du behøver ikke bekymre dig om at føle, at masken er for tung efter flere timer under vandet. Den har indbygget anti-fog-system, der holder glaset klart, så du får det fulde udbytte af dit oplevelse i vandet. D6i NOVO Black er en slags masker der både kan bruges til sportdykning, fridykning, teknisk dykning, eller hvis du bare vil nyde tiden under  overfladen.

[Faktura] D6I Novo Black Inkl. Rem Crom ulemper

o-scubaUlemperne ved produktet indbefatter manglende manøvredygtighed på grund af den store fysiske størrelse. Produktets robusthed og design muliggør ikke justering eller tilpasning, derfor kan det ikke anvendes til specificeret dykning. Tilføjelsen af ​​en krom rem giver ekstra vægt og øger den allerede større størrelse.

Fordele [Faktura] D6I Novo Black Inkl. Rem Crom

-220-cmDykker-Butikken.dks Faktura D6I NOVO Black inkl rem har en række fordele, som gør den attraktiv for mange typer dykkere. Den er udstyret med et robust og holdbart nylon- og rustfrit stål kabinet, der er konstrueret til at modstå de barske havvandstemperaturer. Kabinettet er håndvævet med en rebkonstruktion, der øger den overordnede styrke. Når det kommer til beføjelser, giver det mellemstore kabinet plads til seks oxygenflasker, der let kan passe ind i opbevaringsrummet. Dykkerne kan endda montere fluorescerende lygter eller andet tilbehør på siderne af skabet for øget sikkerhed. Skabet er forsynet med skridsikre fodplader, der gør det let at transportere.

Hvad folk siger i anmeldelser om [Faktura] D6I Novo Black Inkl. Rem Crom

-30-kgDet er et utroligt holdbart produkt til en meget overkommelig pris. God pris og udmærket kvalitet. Fin finish og har et frisk og moderne udseende. Kommer hurtigt og let at installere, og jeg fandt det ret simpelt at bruge. Meget glad for dette køb!

Hvor kan man købe [Faktura] D6I Novo Black Inkl. Rem Crom

For at kunne købe dette produkt, skal du først besøge Dykker-butikkens hjemmeside. Når du er på hjemmesiden, skal du finde produktet D6I NOVO BLACK inkl. rem crom. Her kan du se produktinformationer og prisen. For at fuldføre købet skal du trykke Tilføj til kurv, og derefter Gå til Kassen og følge anvisningerne. Du kan betale med både kredit- og betalingskort samt via PayPal og bankoverførsel. Når købet er gennemført, vil du modtage bekræftelse via e-mail med et trackingnr., som du kan bruge til at spore fragten.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “[Faktura] D6I Novo Black Inkl. Rem Crom”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6.500,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
[Faktura] D6I Novo Black Inkl. Rem Crom
[Faktura] D6I Novo Black Inkl. Rem Crom

6.500,00 kr.

Bypepe Butik
Logo