F.I.T. Kit Til Allegro 2

2.059,00 kr.

F.I.T. Kit Til Allegro 2 beskrivelse

/F-I-T Kit for Studio Reformer er et værktøjssæt, der er udviklet af Den Intelligente Krop. Sættet består af ni forskellige værktøjer og hver er designet til at understøtte og optimere kroppens balancens korrationelle evner. Værktøjerne hjælper brugeren med at forbedre muskelkontrol, motorisk koordinering og kroppens bevægelser. Det er skabt til at kombinere med professionelt udstyr, såsom reformers eller andet studio udstyr. Varierende modstandsgrad giver brugerne mulighed for at udnytte potientialet i intensiteten. Det har strukturerede programmer, der er designet til at målrette specifikke træningsmål, og har også denne 871-pagede manual, der forklarer alle instruktioner på detaljeret niveau.

F.I.T. Kit Til Allegro 2 ulemper

-pilatesF-I-T Kit er et velkonstrueret produkt designet til at hjælpe personer med at få det meste ud af deres træning i studio reformer Pilates. F-I-T Kit har en vis niveau af fordele, men der er også nogle ulemper ved at bruge den. For det første har det en ret høj pris. De ekstra værktøjer koster flere penge end almindelige reformer, så det er ikke budgetvenligt for de fleste. Desuden, selvom F-I-T Kit har en bred vifte af træningsmuligheder, kan det være svært at navigere rundt om de forskellige typer øvelser og værktøjer. Endelig er det ret svært at opbevare F-I-T Kit, da de fylder meget plads.

Fordele F.I.T. Kit Til Allegro 2

F-I-T Kit fra DenIntelligenteKrop vil gøre dit workout bedre end nogensinde før. Kitet består af et reb, anker og to kropshængsler der alle hjælper dig med at skabe variationer af dine reformer øvelser. Kitet har mange fordele; øvelserne bliver mere effektive, da indsatsen forbedres ved at bringe tyngdekraften i spil, samtidig som det giver mulighed for at forstærke modstanden ved at stramme rebet eller justere den benyttede vinkel. Motion bliver mere intens, kortere og meget sjovere. Derudover er F-I-T Kit let at transportere og opsætte, samt nem at rengøre og tilsluttes enhver reformer. Det får dit Reformer træningsprogram til at føles som nyt igen.

Hvad folk siger i anmeldelser om F.I.T. Kit Til Allegro 2

Folk siger, at F.I.T. KIT for Studio Reformer er det perfekte midlertidige træningsvalg for dem, der ønsker effektiv, tidsbesparende træning. Derudover, når du bruger produktet, kan du drage fordel af det stort set ingenting, der opbevares, ultraportabel design, hvilket gør det til et godt supplement til nogen pilates rutine. Det meste af følelsen, du vil komme ud af det, er overordnet styrke og stabilitet, mens du stadig får en balance mellem udholdenhed og fleksibilitets træning.

Hvor kan man købe F.I.T. Kit Til Allegro 2

F-I-T Kit til Studio Reformer fra Den Intelligent Krop er et komplet sæt træningsudstyr, der gør det muligt for dig at få maksimal performance ud af din træning. Træningsudstyret inkluderer en Revolution Chair, 4 tonale skiver, moskundænnemåler, 3 træningsmåtter og to dækledende skiver for mere variation i øvelserne. Udstyret kan bruges til at komme i form, styrke muskler, forbedre balance, styrke kropsholdning, styrke selvtillid og andet.For at købe F-I-T Kit til Studio Reformer fra Den Intelligent Krop skal du gå ind på deres hjemmeside. Når du er på deres hjemmeside, kan du klikke på produktet og derefter tilføje det til din indkøbskurv. Du bliver derefter ført til betalingsprocessen, hvor du skal angive dine kortoplysninger og bekræfte bestillingen. Når din bestilling er bekræftet, sendes produktet hurtigst muligt direkte til din dør.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “F.I.T. Kit Til Allegro 2”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

F.I.T. Kit Til Allegro 2
F.I.T. Kit Til Allegro 2

2.059,00 kr.

2.059,00 kr.

SKU: 959172-Balanced Body Category:
By Pepe Butik
Logo