- 8%

Dykker/Snorkelsæt Atomic

Add your review

2.149,00 kr.

(-8%)
Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 827266-dykkerbutikken Category:

Dykker/Snorkelsæt Atomic beskrivelse

-svartAtomic-snorkelsættet fra Dykker-Butikken er designet til professionelle dykkere, der højt prioriterer hastighed, manøvredygtighed og beroligende tryk-impruvni. Sættet har en ultralet anti-fog kammer, justerbar facemaskering, silikone slange, 4-trins sikkerhedslås samt snorkelgrinde. Det har desuden et one size fits all-bælte, som passer perfekt til både erfarne og amatørdykkere.

Dykker/Snorkelsæt Atomic ulemper

-AQRAtomic AQR dykkersnorkelset har et par ulemper. For det første er det ret dyre i forhold til andre modeller, og du skal betale ekstra for mere avancerede funktioner som regulerbare numrene og flere farver. Det har heller ikke nogen indbygget strømlinedesystem, hvilket betyder, at det kræver en hel del arbejde at justere designet afsnorkelsystemet, når det skal bruges i forskellige temperaturer og havdybder. En anden ulempe ved dette produkt er dets størrelse. Selvom det har et kompakt design, er det temmelig stort og kan være upraktisk at slæbe rundt på. Endelig, selvom det er relativt nem at bruge, er det et relativt kompliceret system, som kræver tid og viden at sætte op og use.

Fordele Dykker/Snorkelsæt Atomic

-aquaticsAtomic Aquatics dykkersnorkelsæt er fyldt med funktioner og fordele. Med enten en galop eller krydset snorkelprofil, overlegen teknologi og innovative detaljer leveres der et vellavet produkt fra det Californiske firma. Sættet har en unik semi-dry top hvilket tillader ekstra luft til at passere, mens det stadig implementerer en lukket top for at undgå at vand trænger ind. Endnu mere bekvemmelighed er operation isoleret ventilsystem som sikrer, at den særlige tætning undertrykkes ved både let og hårdt tryk. Den udformning, man får med dette produkt, gør det meget lettere at ånde ordentligt uden at skulle fryse eller gurgle. Hos brugerne har det også vist at de gerne får en reduktion i mængden af mucus som de inhalerer, når de dykker. Det lave tryk langs siden af mundstykket mindsker chancen for indånding af skidt i luften – her nyder brugene ekstra fordel ved at deres mundstykke ikke klemmes mod deres kæber. Samlet set er dette et af markedets bedste dykkersnorkelsæt – perfekt til erfarne dykkere.

Hvad folk siger i anmeldelser om Dykker/Snorkelsæt Atomic

Folk siger, at dette dykkersnorkelsæt fra Atomic er robust, velbygget og har god finish. Det er let at få på og har god ventilation, så du kan bruge det længe uden overdrevne besvær.

Hvor kan man købe Dykker/Snorkelsæt Atomic

-subframe-svartAtomic Subframe Snorkel Set er en populær piratsnorkel fra Atomic Aquatics. Dette dykkersnorkelsæt har et meget elegant design, som gør det nemt for dykkere at få adgang til vandet. Det kommer med forskellige funktioner, der gør det let at justere snorkel længder og pasform, samt andre tekniske elementer, der gør det meget sikkert for brugeren. Det kan købes fra Dykker butikken.dk, som er en autoriseret forhandler af Atomic Aquatics produkter i Danmark. På hjemmesiden skal man blot indkøbe produktet og derefter gennemføre betalingen. Når betalingen er gennemført, vil produktet blive leveret direkte til ens hjem.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dykker/Snorkelsæt Atomic”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2.149,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Dykker/Snorkelsæt Atomic
Dykker/Snorkelsæt Atomic

2.149,00 kr.

Bypepe Butik
Logo