Dumaguete / Moalboal / Apo Island Filippinerne / Cibu

Add your review

24.000,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 755963-dykkerbutikken Category:

Dumaguete / Moalboal / Apo Island Filippinerne / Cibu beskrivelse

co-frokostDumaguete Moalboal og Apo Island er to vidunderlige destinationer på Filippinerne. Den første er en afkøling, udflugt fra byen Dumaguete, der har let adgang til de fantastiske koralrevs og afslappede restauranter. Den anden destination, Apo Island, har fantastiske dykkersteder med et utal af koraller og fisk. Derudover har det over 25 strande, hvoraf et par er åbne for offentligheden. Cebuco er stedet for daglig frokost under hvilken lokale fødevarer som adobo, kinilaw og pusit er nogle af de mest velsmagende retter, det kan nydes. De kan nydes sammen med de smukke strande og solnedgangene, der gør det til en oplevelse, der aldrig vil blive glemt.

Dumaguete / Moalboal / Apo Island Filippinerne / Cibu ulemper

-dykkerrejse-pakkeRejsespakken CIBU Dumaguete

Fordele Dumaguete / Moalboal / Apo Island Filippinerne / Cibu

co-rejseRejs til Filippinerne og oplev det fantastiske dyk ud på Dumaguete, Moalboal og Apo Island. Denne rejse har to overnattende stop, hvoraf det første er Moalboal. På dette stop kan du nyde godt af krystalklart vand, et førsteklasses snorkelopplevelse, ubunden 0-visdom med storslået koralrev, masser af farvestrålende fisk, havskildpadder og andrige hajer. Det andet stop er Apo Island, som er en lille ø 30 km fra Negros Island. Her vil du finde yderligere et førsteklasses snorkel- og dykkested med koraller, fisk og skildpadder – et af de bedste områder i hele landet. Derudover giver rejsen mulighed for at besøge flere attraktioner uden for havet deriblandt Cibuco, hvor man blandt andet kan se hundredvis af vigtige gravhøje, som er mellem 500 og 1500 år gamle. Gennem dette enestående produkt har du mulighed for at udforske spændende steder fyldt med overraskelser.

Hvad folk siger i anmeldelser om Dumaguete / Moalboal / Apo Island Filippinerne / Cibu

co-dykkerrejserDer tales om fantastiske dykkeomstændigheder, interessante naturmuligheder og fantastisk service fra guider og organisatorer. Oplevelserne bliver defineret som eneste, mærkeligt og moro, og folk begejstres over de skønne scener og krystalklare vand. Der tales også om store selskaber store arter og godt udstyr. Guiderne imponerer med deres viden og ærlighed og betjeningen er meget venlig og en stor hjælp.

Hvor kan man købe Dumaguete / Moalboal / Apo Island Filippinerne / Cibu

-dykkerferieDu kan købe en dykkerferie til Filipinerne og Cibu, Dumaguete og Moalboal og Apo Island hos Dykkerbutikken.dk. Pakken inkluderer fly t/r fra København, hotelophold og ét dagligt dyk, alle sammen organiseret af Dykkerbutikkens erfarne og kompetente personale. Desuden fås der supplerende service på både hotel- og dykkeradresser, så du er godt tjent under hele turen. Alt du skal gøre er at vælge, hvornår du ønsker at tage afsted. Når du har gjort dette, vil du massere informationer om turen samt et link til betalingen blive sendt til dig i en bekræftelsesmail. Derefter kan du placere din bestilling og betale den online.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dumaguete / Moalboal / Apo Island Filippinerne / Cibu”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

24.000,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Dumaguete / Moalboal / Apo Island Filippinerne / Cibu
Dumaguete / Moalboal / Apo Island Filippinerne / Cibu

24.000,00 kr.

Bypepe Butik
Logo