Duelighedsbevis

Add your review

2.750,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 592440-dykkerbutikken Category:

Duelighedsbevis beskrivelse

-for-dykningDuelighedsbevis for dykning er udstedt af det danskeluftfartsselskab til personer, der ikke har et kommercielt certifikat for dykning. Det udstedes til dem, der har bestået en instruktørbestemt kursus, prøver og kommercielt kvalificeret svømning. Dette certifikat bruges som vedhæftet dokumentation i forbindelse med leje af dykkerudstyr, deltagelse i kommercielle dykkeraktiviteter og uddannelse af lisensiering. Certifikatet er gyldigt i tre år og skal så fornyes efter det tidsrum.

Duelighedsbevis ulemper

Det duelighedsbevis, der tilbydes af Dykker Butikken, kræver et vist niveau for kvalifikationer for dykkeren og opkræver en betaling. Processen omfatter normalt først at deltage i et specialiseret kursus og derefter en teoretisk eksamen. Bagefter skal dykkeren bestå en praktisk prøve under ledelse af instruktører fra Dykker Butikken. Endvidere er det nødvendigt at opretholde og fremvise et up-to-date certificeringskort. Det kan tage relativt lang tid at gennemgå denne proces, hvilket kan resultere i unødig fordybelse af tid og penge for dykkeren.

Fordele Duelighedsbevis

Dueltighedsbeviset er et nyttigt dokument, der bekræfter en bestemt persons færdigheder indenfor dykning, og det er et must-have for dem, der gerne vil dykke dybere end det, der er tilladt på de lokale minedriftssikkerhedsgrunde. Deltagerne skal være mindst 16 år gamle for at gøre kravet til dykkercertifikatet, så det er ideelt til ældre teenagere. Aldrig har det været nemmere og billigere at opnå et dokument, der bekræfter din evne og kompetence til at dykke. Opretter du dueltighedsbeviset hos Dykkerbutikken.dk, får du mulighed for at dykke de steder, hvor det tillades – uden risiko for at få en bøde eller anden straf.

Hvad folk siger i anmeldelser om Duelighedsbevis

Folk siger generelt, at dette dup-certifikat hjælper med at forberede brugerne til et sikkert dykkermiljø. Det er fuldt ud allerede bestået præcis som beskrevet og materialerne er af høj kvalitet. Ingen har fundet nogle problemstillinge ved det, og de fleste er meget glade for at have fået det.

Hvor kan man købe Duelighedsbevis

For at købe et Dykker-Butikken duelighedsbevis skal man først og fremmest bestå forskellige teoretiske og praktiske prøver, som afsluttes med en skriftlig eksamen. Selve eksamenen kan tage op til tre timer, hvor testens karakter skal være over 6 ud af 10 for at man opnår det søgte certifikat. Herefter skal man tilmelde sig sideløbende kurser, der afholdes af samme dykkerbutik, som derved vil afholde prøver i at give omsorg og kontrollere nødforanstaltninger. Endelig er det en fordel at have et brugbart udstyr, da dette er vigtigt for testens forberedelse. Når alle trin er gennemført, er man klar til at modtage dykkercertifikatet.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Duelighedsbevis”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2.750,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Duelighedsbevis
Duelighedsbevis

2.750,00 kr.

Bypepe Butik
Logo