Deep & Nitrox Kombi

Add your review

2.499,00 kr.

Produkter af høj kvalitet
På lager
SKU: 634772-dykkerbutikken Category:

Deep & Nitrox Kombi beskrivelse

-pakke/Deep Nitrox Kombi-pakken inkluderer en multifunktionel konsekvent dykkercomputer fra Mares; Quad. Denne computer har en unik teknologi til justering af nitrox blanding, fordybningtablet og dykkerlog ført på den samme enhed. Den er ergonomisk designet og kan nemt betjenes med fingerspidserne selv under pres. Den er ideel til dybvandsdykning i nærheden af usikre farvande, da den har visuelt alarmsystem, der giver brugerne mulighed for at overvåge PPO2-grænser hele dykket.

Deep & Nitrox Kombi ulemper

Der er et par ulemper ved Deep Nitrox Kombi-enheden, som dykkere skal være opmærksomme på. For det første kan enheden være ret dyr – især når man køber et komplet kit. Det er også vigtigt at huske, at den kun kan bruges til tekniske dyk med nitrox, så hvis du leder efter en enhed, du kan bruge til sportdykning med luft, skal du overveje et andet alternativ. Endelig skal man også tage højde for, at Deep Nitrox Kombi-enheden ikke har en slagfast skal, så den er næppe god nok til hard-core rebreather-dyk.

Fordele Deep & Nitrox Kombi

-tank-300-barDeep Nitrox Kombi Tank 300 Bar er perfekt til dykkere med en bred vifte af divedybder. Det er designet til at være letvægts, så det er nemt at transportere. Tanken har både ydre og indre konstruktion for øget modstandsdygtighed mod højt tryk. Med sin lave profil ligger det godt i dine håndflader, når du skal udforske. Det leverer også et højt flow af ilt, som minimum kan imødekomme behovene hos 5 dykkere. Ligeledes er denne tank designet til at kunne dele sit ilt med andre dykkere. Deep Nitrox Kombi Tank 300 Bar er også blevet testet til at have en lang levetid som allerede gør den til et godt valg. Denne tank kan holde op til 300 Bar, hvilket er fantastisk til ture til dybere dybder.

Hvad folk siger i anmeldelser om Deep & Nitrox Kombi

-pakke Mange anmelder dette produkt meget højt, da det er fyldt med brugervenlige funktioner og en overkommelig pris. Det gælder især begynderdykkernes grunttank, som er udstyret med moderne teknologi og stort luftindhold til at holde dykketiden høj. Anmeldere elsker også Letox-regulatorerne, der er nemme at pakke ned og som har et godt flow i den tungere atmosfære. Dykkerbutikkens kundeservice og deres høje standarder for kvalitet har også fået meget ros samt deres hurtige og professionelle levering.

Hvor kan man købe Deep & Nitrox Kombi

Ved at besøge Deep Nitrox -Kombi-websiden dykker-butikken.dk kan du få adgang til produktet, som er tilgængeligt for køb i Danmark. Websiden giver dig detaljer om lagerstatus, længden på leveringstiden og prisen for produktet. Du kan derefter følge trinene for at fuldføre købet: vælge betalingsmåden (f.eks. kreditkort, PayPal), bekræfte din kontaktinformation samt adresse og godkende den samlede ordrebekræftelse. Når betalingen er fuldført, sender de produktet af sted.Du kan også få produktet ved at besøge fysiske butikker. For mere information kan du kontakte dykker-butikken.dk og spørge dem, hvor du kan købe produktet, og hvilke steder der leverer det.

User Reviews

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Write a review

There are no reviews yet.

Be the first to review “Deep & Nitrox Kombi”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2.499,00 kr.

Stor værdi for pengene
GARANTI FOR BEDSTE PRIS
Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 0
Deep & Nitrox Kombi
Deep & Nitrox Kombi

2.499,00 kr.

Bypepe Butik
Logo